Ini Wilayah Hijau: Alhamdulillah, sudah tunaikan…


16 August 2011

Alhamdulillah, sudah tunaikan…

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ


Tanggungjawab ni yer. hehehe semua orang pun sedia maklom kan, so tak payah nak berceramah bagai hany oooiiii. Zakat Fitrah.

Kitorang jenjalan di Alamanda, padahal sebelum ni jumpa je kan kaunter kt tempat lain, tapi ntah tetibe MZ rasa nak terus bayar kat Alamanda ni. lagi satu time dah jumpa ni, baik bayar terus jangan tangguh tangguh kan.


IMG_0002 tengok dari jauh jer;)


IMG_0003


Kalau kat kampung, di Masjid je la yang ada kan, ha sekarang ni merata tempat ada bukak kaunter zakat ni, tinggal nak bayar ke taknak jer ha. so takde alasan lagi yer.


** sekarang dah ada orang tolong bayarkan;), eh bukan berkira tapi perasaan dia lain macam tau thihihi**
Komen
12 Komen

12 comments:

Ardini Humaira said...

Alamdulillah dah selesai tanggungjawab :)

fazilzura said...

Legaaaaa

nurul asyikin(kak chik) said...

syukur dh selesai,,nanti xde la trkejar2 nk bt,,,i like HIJAU<<<<

wida said...

alhamdulillah..wida ni bilalah mks nak byrkan..hehe

Diyana said...

alhamdullillah..dah selesai..;)

littlehumblelynn said...

en papa as usual dah hari2 terakhir baru sibuk nak bayar..sgt nak marah :(

pCL [p@kcikLie] said...

salam, hai rumah hijau pe kabo??..

zakat?.pcL blm bayar lg la...insyaallah mlm ni.

So Shy Lady said...

salam rindu hany


bagus2 akak pon tgh nk push hb ni suh cpat2 sket ;D

naniklang said...

Hani: nanti smpaikan pesan kat jukie check grup kat fb..ade plan nak berbuka ahad ni..hani mai sekali tau..tq ;)

Fiza Amran said...

hany dah byr.. sudahkah anda bayar ??? ( ckp utk diri sendiri) .

hany best ker perasaan tue?? hmm... insyallh lepas nie boleh rasa perasaan tue

I am Chipfida... said...

ko p jejalan alamanda? apesal tak jumpe ko pon?? aku hari2 p alamanda! hahaha...

apak cikidong said...

Aku terima nikahnya, yang kali kedua.. dengan bla.. bla.. bla.. kekekekekekeke... lariiiik apak lariikkk!!