Ini Wilayah Hijau: Mari tengok ni, kot kot jap lagi boleh cari buat berbuka kan…


05 August 2011

Mari tengok ni, kot kot jap lagi boleh cari buat berbuka kan…

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ


Alang alang pergi KL hari tu, lalu pulak area RHB tu, terus MZ ajak makan nasi arab. Alandalus namanya. sila google sendiri lokasi ;)


300720116070 dua tiga kali hany baca ANDALUS, tapi bila tengok gambar abru perasan ALANDALUS rupanya…


300720116071 hiasan dalaman…


300720116073 ada stage se coet ni. bulehla nak belly dance kot atas tu;)


300720116075 hany ordertea dalam pot tu, nampak kecik jer, tapi sangat cukup utk 2orang, nampak tea macam nak taknak je kan. tapi marbeles…sedap tea dia.


300720116077 hany order lauk ayam, tak berani makan qambeng. banyak weh nasi dia.


300720116078 MZ order lauk qambeng.sedappppp


300720116079 sudahnya tak habis, tapau rugi wooo…ahahha


tapi,
kalau nasi arab bagi hany sedap makan dengan kambeng, sedap dia lain macam. dengan ayam macam biasa biasa jer lah.


**lunch hour hari ni, plan nak balik tido kat rumah**
Komen
12 Komen

12 comments:

fazilzura said...

aduyaiiii mengugat jiwaaaa

littlehumblelynn said...

sedapnya ..teringat makan kat saba restaurant..harus jugak terjah kat cyberjaya.

itu yg terdekat .

munna said...

alamak... lambat lagi nak buka ni hany....

ch@ said...

ohoiii, meleleh air liur niii.

syalinda johari said...

sedappppppppppp..

apak cikidong said...

mbeekkkkkk mbeekkkkk mbeeekkkkkk!

Hanis MY said...

eh mabelesnyaaa nak jugak! suka hany ambil gambar teh tu sebab ada reflection hany...

wida said...

kalau wida..konpem x abis, share dgn hubby jer..hiks

mzhany said...

@zura
huhuhu ;)


@kaklynn
a'ah kan kaklyn situ la yg terdekat, dan kajang, tp kajang tak besh sgt


@munna
;)


@cha
hoho meleleh tu ;)


@syalinda
smpai kebuntat perut wooo


@hana
hihi tu lah tak perasan plak masa ambil


@wida
memang pun tak habis wida...lelaki maybe kot boleh habis

Azi said...

slm hany...slmt berpuasa...

kristalbiru said...

nmpk sedap je ayam tuh.. seb baek dah buka... kalau blom xtau le ape jadi... ahaha...

Norhafiza said...

mak ooooi...beso nye nasi die hany ooi..kalo No makan pun sure tak abes gak nih hehe..