Ini Wilayah Hijau: Al raudah nasi arab


20 August 2011

Al raudah nasi arab

Semalam berbuka bersama opismate hany tapi tak semua la yang datang,yerlah jumaat kan masing2 ada hal kan nk balik kg ker,nk berkejar balik rumah ker.

Alraudah ni dekat je dgn ofis kitorang.so yg join pun mereka yang area sekitar ofis je.

Hany dgn mz smpai lambat sikit,so makanan kitorang sampai lambat la.tapi yang keciwa nya,kambeng dh habis, ramai pulak yg dtg

Tapi bagi hany yang besh Dawama chicken. Sedap weh dia mcm ayam di gulung dlm pita kebab tu. Tapi kenyang and sedaplaaa.



Ha ni adalah roasted chicken. Hany rasa ayam je sikit.

Hari ni plan nk pergi cari baju utk ayah hany. Setakat ni dalam otak plan nak g jj jer, senang sikit malas nak bersesak sesak laaa panas panas nih.

So apa aktiviti korang hari ni?


- Posted using BlogPress from my iPhone
Komen
3 Komen

3 comments:

wida said...

sedapnya...

selamat shopping hany:)

RedBerry said...

Activity RedBerry arie ni - pegi buat scalp treatment and kaler rambut yg dah tak bermaya nih.

Then petang balik umah my parents for berbuka!

Ardini Humaira said...

abah dni lom belikan lagi baju raya untuk atuk-atuk hehe... dni dah siap beli segala gala tinggal tudung ja belum