Ini Wilayah Hijau: Ho ho ho balik kampung


27 August 2011

Ho ho ho balik kampung

Sekarang mzhany on da way balek kelate.

Konon nak bertolak lepas subuh, sudahnya kul7 baru gerak, huhu lepas subuh jugak la tuh. Kitorang balik kelate dulu, tapi pastu ke ganu beraya di ganu then patah balik kelate.

Sekarang ni kat bentong, dah macam semut dah nyet nyet bergerak. Memang dah expect pun hari ni kompom jemmm.

Hany asyik tido dalam kete, takleh buat ape ngantok yang tak boleh nak halang. Letak mancis pun kat mata still boleh tertutup

Owhhh,
Tudung tak ada lagi ni ahaha, semalam last minit cari pun tak jumpe. Henbeg ada yang brkenan tapi hold dulu ahaha pas raya kompom xde dah kan nak hoppimg ahaha.



Driver yang dah kremmm kaki ahaha



Co driver yg baru bangun tido

- Posted using BlogPress from my iPhone
Komen
2 Komen

2 comments:

RedBerry said...

Hany... selamat pulang ke kampung ye. Drive safe, laling *hugz*

Selamat Hari raya to u and MZ.

fiqkbe said...

selamat hari raya kak hany :)