Ini Wilayah Hijau: Malas, eh tak la, kurang rajin laaa ;)


12 August 2011

Malas, eh tak la, kurang rajin laaa ;)

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ

Sejak Ramadhan ni kan, mzhany ni sunyi jer kan, tak der entri sangat kan. kalau ada pun sehari satu jer, itupun promote belog orang lain jer. hehehe maaf lah, promote pun macam tak membantu sangat, sebab bukan ramai sangat pembaca blog hijau nih.
Seriusly, hany macam kurang rajin update blog. memang nak sangat hapdet, tapi kekadang tak ada idea, kekadang mal-as, kekadang boring mengadap blog hijau ni, kekadang rasa macam tak sempat sangat…

1) Tak ada idea
huhu, ntahla rasa macam idea dah kontang jer;), padahal banyak jer tajuk boleh buat kan…(alasan la ko hany)

2) Masalah blog/template
Sebenarnya, hany sah sah la suka template blog ni, hijau pilihan ku. tapi ada masalah dengan template ni, ADD WIDGET tuh tak keluar langsung di bahagian dashboard. so plan hany nak ubah la widget kat sidebar ni sebelah kanan, nak add bloglist semua, tapi TAK BOLEH. sebab butto ADD WIDGET tak ada. so macam hampa sikit sikit…eh banyak jugak la.

2) Macam tak sempat, padat sangatla aktiviti ko hany?
Pagi macam biasa pergi kerja, selalu nya lewat la sejak puasa nih;). lepas tu jam5 balik, kekadang 5lebih lebih. tapiiii sampai rumah tetap lewat sebab jemmm, giler arrrr. padahal selalunya tak sampai 10minit pun rumah ke ofis. Lepas tu berbuka, makan dingdong dingdong, eh dah jam8 dah, solat maghrib, lepas tu, lepak depan TV.eh dah Azan Isya’ dah. ok pergi surau, balik dah jam10. serius terus rehat, then naik tido.

Serius kagum dengan orang yang ada anak…hurmmm


**kena ambil supplement nih, apa yang sesuai eh**
Komen
9 Komen

9 comments:

Norhafiza said...

hehe..banyakkan rehat ye hany..kesihatan tu yg penting..

klo nk amik suplement bagai better kene p doc dlu..nnt dia tengok tekanan darah kita, kulit kita..br dia syorkan..mm No pun lame beno tak makan..jamu pun dh kejap telan kejap tak since terbungkus skl lam kotak..skang br terhegeh nk cr lm kotak mane..macam hany No tak suggest mkn jamu kot sbb rancang nk peknen kan..

Hanis MY said...

hany! windu... kita doa byk2 ye bulan yg berkat ni...insyaAllah...hana lagi lama menanti si kecik banding hany

wida said...

yelah..jrg updated lening.
wida pon kdg2 x ade idea..hehe

fazilzura said...

zr time kejo je online dear.... kt umah kejap2 , tu pun just ngadap fb ....

org2 ado anak x pi terawih dear, psl nye kang ramai x kusyuk solat anak2 pi wat konsert ...wakakakkaak

RedBerry said...

Hany *hugz*

Mmg sah la Hany suka hizauuuuuu.. Comey template nih.. tapi yeah a few things mcm dah ilang jer nih.

Anyway, sama la Berry pun. Kagum ngan org ada anak.... pedulik! letih pun letih la... tetap nak anak!!!

Fiza Amran said...

hany... fiza makan daily multivit amway punya... nie bkn promo tapi fiza makan nie alahamdulillah perkembangan positif .... x letuh x penat .... yang penting selera x bertambah .... sentiasa jer kenyang....

qasehraihan said...

letih itu nikmat..har har

ch@ said...

supplement tu, kena minta nasihat doktor hany, tak boleh sebarang sebab kita berbeza. hihiii.

ye ada anak kena ada tenaga berganda-ganda, calang2 tak kuat rasa nak bawak diri jauh2 je tinggal smua menda. tapiii, tak bolehla.

Ardini Humaira said...

dni pon jarang update. minggu ni je tiba2 terhegeh2 nak update blog. minggu lepas2 malas kemain dni. sampai nuff jadi ordinary hehehehe