Ini Wilayah Hijau: Buffet & MC


24 August 2011

Buffet & MC

Yer,
Hany MC lgi hari ni.rasanya last week pun MC,adeihhh buruk la rekod.

Alkisah macam ni,semalam hany berbuka dengan membe hany, ok ni bukan salah tempat buffet tu yer.sebabnya hanya hany jer yang alami kepelikan.membe hany ok,MZ pun ok.

Balek rumah semalam dah start rasa sakit kepala,sakit perut, tapi macam lite lite jer lah kan. So abaikan jer.feeling feeling tengok cerita Ramadhan Terakhir. Cerita yang besh, pelakon yang besh.

Tiba tiba sakit kepala dah makin kuat,ngengada mintak MZ urut. Lepas tu membuta laaa.

Elok jam2 pagi,
Sakit perut datang pastu terus muntah, keluar segala yg di isi petangnya. Lama jugak dlm toilet. Lepas tu ms sahur pylak asyik ke toilet berak berak berak.

Sampai pagi, serius dah flat terus dah.

Ni pun masih sakit perut,ulang ke toilet,tp sebab xmakan so xde apa dah nk di buang huhu. Nak makan takot muntah. Jadi bior lah dulu. Ni baru lepas minum yakult.

Oklah nk mmbuta


- Posted using BlogPress from my iPhone
Komen
7 Komen

7 comments:

wida said...

take yer hany..rehat jer.
biar cepat sembuh

fazilzura said...

makaiii smp cmtuh sekali ... awk try pi cek, kut2 kene 'buatan' mz ke hihihi

Fiza Amran said...

take care hany...

RedBerry said...

Get well soon, laling...

Ardini Humaira said...

moga akak cepat sembuh tau..

p/s: teruja tgk akak update melalui iphone :)

Norhafiza said...

alahai...kesiannya hany..biasa la bulan2 cam ni perut pun meragam sket..harap hany cepat sembuh ya..

UmmiRosma said...

Salam ukhwah dari Brunei...


Semoga cepat sembuh ya..teruskan minum minuman yg mengandungi probiotics..it's good..


By the way...nak thank you very much kerana pernah buat post cara nak buat popia riben/simpul. I baru jugak nak cuba buat besuk Insya Allah...tnx again ya...