Ini Wilayah Hijau: Terliur nya…haishhhh


12 August 2011

Terliur nya…haishhhh

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ


ha, terliur aper?
hihi nih ha, TART NENAS nih, waaa gemuk gemuk jugak kan, hany paling suka TART NENAS kalau biskut raya nih.


P6121023 Tart Nenas

P6121029 Sarang Semut

P6121035 Almond London

eh, ada jugak hamper ok.

Ramadhan Selection RM41 Ramadhan Selection

set teratai rm69 Set Teratai

okay, just nak promote jer kengkawan punya bisnes;),apa lagi, nak tengok sekut raya yang lain dan hamper yang lain, jom terjah member kita sorang ni. fiza,jommm.

Komen
7 Komen

7 comments:

nurul asyikin(kak chik) said...

ciksyikin suka hijau,,tenang je,,,,ermmmm sdapnya tat nenas,,,nak 1..leh??

fazilzura said...

jgn lupe pomot kedai kuih raya zr jgk ye heheheh

Norhafiza said...

looo hany nak tau tak..tu la biskut yang No sll buat time raye hehe...tahun lepas siap nenek dorang duk tolong skl hehe...sedaaaapp sangat..naik keco la pla huhu

Ardini Humaira said...

alaaaaaaaaa sarang semut.... tak sabo nak buat :D

Diyana said...

uish...terliur jg la hany..nyum nyum

wida said...

feveret wida gak tart nenas tu..hehe

ch@ said...

alaaa saje je hany ni, tayang biskut raya. buat kecur liur sajala.