Ini Wilayah Hijau: Cuti


17 August 2011

Cuti

Selamat beristirehat pd yang cuti hari. Hany cuti tp MZ mcm biasa kerja la dia.ater dah company tak ikut timing malaysia kan.

Plan hari ni pergi cari tudung, spupu hany yg mintak carikn siap send mms kaler baju rata dia. Haishhh kan xkena kaler ni susah, pastu demand pulak nak corak camner. Sabo je lah.

Kejap je kan dah17 hari dah puasa. Amalan pn xbyk sgt ni di buat pastu nak raya pulak. Duittt pulak tu. Semoga murah rezeki la ameen.

Okaylah, nk bersiap ni. Plan nk g bangi jap ni.


- Posted using BlogPress from my iPhone
Komen
4 Komen

4 comments:

fazilzura said...

SGT JELOS ocey ... i kejo tody huhuhuhu

littlehumblelynn said...

sedihnnnnya.........patutnya cuti jugakk.tp keja berlambak2..dtg jugak opis pg ni :(

Ardini Humaira said...

tak lama dah kan kak ramadhan nak berakhir.. sob sob... nak cekau amalan gak ni

wida said...

wida x suka belikan brg2 org kirim ni..tak reti lah!