بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Thursday, March 29, 2012

Aine Ainun@AA

Assalamualaikum,

Blog yang juga ada kaler hijau,;) i likee lagik hehehe…empunya blog adalah Aine Ainun, mula berblog pada July 2011, dan kini mempunyai 236 follower.

3-25-2012 12-59-03 PM

Aine Ainun ni suka berkongsi resepi tau, macam macam ada, dari buat aiskrim sendiri sampailah ke Sup Ikan Kerapu, so kalau nak tengok resipi respi yang dikongsi, sila terjah di link ini .

**nanti nak try jugak la buat eskrim tuh…hehehe**

6 comments:

Yana Libra said...

Saya tgh tunggu kak Aine Ainun poskan eskem ke rumah je ni..hehe~~ :P

Aine Ainun said...

Hihiksss, patutla tersedak2 ms basuh kain td, ada yg mnyebut rupanya..hehee, on je july taun lpas, tp baru taun ni aktif sikit,.

Sup ikan kerapu tu lama da..hehe;) malu i..

Eh, cuba jgn x cuba aiskrim tu, pastu share ekk..

Thankss

Chic Na said...

sy br je siap buat aiskrim ikut resepi AA tu. skang dlm freezer. esok boleh makan yayy! tp tak tau jadik ke tak. huhu..

Arina Shamsul said...

template dia cantik kan?hihi

@ deqla manjew said...

betol tu mama...template dye cntek...hahaha...

Dieyna said...

blog wajib singgah... hehe

Followers