Ini Wilayah Hijau: Simple


22 March 2012

Simple

Assalamualaikum,

Malam ni tak sempat nak buat autopublish. MZ, sepatutnya kerja malam ni, so selalunya hany akan menumpang rumah membe. tapi malam ni MZ tak sihat, so MC lah. ehhh of coz la bini suka kan. tapi tak suka sebab sakit.

Lepas Isya’ baru pergi klinik. lepas tu pergi makan, dingdong dingdong…balik dah jam 11 lebih dah. bukak lappy pun jengah jengah ushar ushar blog kejap, buat entri ni satu, then terus off lappy. M dah datang biasa lah kan…

Kitorang pergi Klinik Qistina tadi, dalam beg plastik ubat, klinik tu bagi sekali surah Yassin. terkejut gak la tengok kan, huhu kelainan sikit la klinik ni, doctor pun besh MZ cakap. puasa hati lah.

bye;)

mari jengah mereka ni, mereka sanagat mesra CIK AINI LAVENDER , SOLEHAH SHAMSUDIN , DYA BUNGA, CENDOL

Komen
15 Komen

15 comments:

OgysiJemariSeni said...

Simple dan ringkas hehehhehe

Ms Velentine said...

bagus doktor 2

dyabunga said...

memang kelainan..first time dya dgr dpt surah yassin sekali..

munna said...

bagusnya klinik tu.....

Aine Ainun said...

1st time dgar tau...bg yasin. Bagusnya

syalinda johari said...

semoga MZ cepat sembuh..

Cik Aini Lavender's said...

1st time dgr doc bg surah yasin..tp bagus la kan mcm tu..kira dpt gak tambah pahala =p

Cik Nur said...

bykkan rehat, sekarang ni ramai yg xberapa sihat..

~Sweet Honesty~ said...

bab yg kene bgi yassin tu ah best..bgus btl klinik tuh..

uncle said...

waaa kalau klinik camni memang uncle pun suka datang berkali-kali..kirim salam kat doktor ek .. harap husben ko tu sihat walafiat ..

9n0L4 said...

terbaikkkkk punye doktor. mesti berkat hidup die. insha Allah. ;)

mzhany said...

@JS
hehe simple sbb nk cepat, n nak tido ;)


@Ms.valentine
tu la, bagus kan


@dya
a'ah kitorang pun sampai 2kali belek nk pastikan betol ke tak ahaha


@kakmunna
a'ah kan, semoga murah rezeki...


@AA
betol AA, sama lah kitorang pun


@syalinda
thank u linda...ameen


@Sweet
a'ah bagus kan


@uncle
mmg kitotang akan slalu pergi..ahah dah tu panel kan...InsyaALLAH...ameen


@nol
ameen...

Misya Mialen said...

untungnya dpt p klinik mcm tu.;D

Arina Shamsul said...

bestnya..tak pernah lagi jumpa klinik camtu buat masa ni,kalau dah jumpa insyaallah akan selalau pegi..ngeee..

Munnafendy said...

setiap org yg pergi mmg dapat yassin ke? murah rezeki doktor n klinik tu..aminnn =)