Ini Wilayah Hijau: ARINA SHAMSUL


26 March 2012

ARINA SHAMSUL

Assalamualaikum,

Sebenarnya, hany memang ada la terngin nak promote membe membe dalam bloglist hany. tapi selalu jer ada kemalasan ahaha. tapi sekarang semangat tu dah ada. so sekarang hany start dulu dengan bloglist GSF hany tuh.

Hari ni, hany nak kenal kan korang semua pada blog ARINA SHAMSUL. Orang Tuaran, Sabah…blog ARINA SHAMSUL ni sangat ceria, ada hijau ada pink;) bukan itu saja, ARINA SHAMSUL juga ada share beberapa tips yang mungkin berguna buat korang semua, antaranya:

 

BARU-LAH-ana-ditengah-tingk header ARINA SHAMSUL

So, sudi sudi kanlah jenguk blog ARINA SHAMSUL nih yer, mungkin ada tips atau entri yang berguna buat anda, yang memberi informasi serta menambahkan pengetahuan kita semua…

Komen
12 Komen

12 comments:

Miss BaNu said...

hehehe..selalu singgah dah..teruskan merajinkan diri ye..

Solehah Shamsuddin said...

hye mzhany.wah2 wilayah hijau gitu.sy sll singgah blog ahli group jgk

lelamaisara said...

Selalu singgah dah.heee

etuza said...

Asalam..
Arina Shamsul tu org Tuaran Sabah ke?..Etuza tak berapa nak tengok maklumat org di blog, secara tak sengaja klik2 ja membaca tiap entry kat blog...so akan tahu juga mereka tu datang asal kat mana...nah tu AS di Tuaran Sabah pula. Alamak blog Pesona EWWK ni di Keningau ja..asal sebenar ialah dari Tambunan Sabah..menetap dah di keningau..kawin pula dengan mama org Keningau..alhamdulillah berpegang teguh pada sinar Islam.Syukran..sangat2.
Nampak dekat ja pula daerah Pesona dan blog bunga hati mama tu ya..
Bangga lah blog sabahan hebat sebaris dgan blogger hebat yg lain...Tq infonya...ada masa hari ni, sambil buat kerja.

~Sweet Honesty~ said...

ooo..baru tau AS org Tuaran..tau dia org sabah je..saya pun bakal2 jadi orang tuaran neyh..huhuhu.. Cikgu Etuza org Keningau..waaaa bangga sgtla ramai blogger sabah yang terfemes dh neyh..suka sukaaa sukanyaaa..

Macamana la 1 group tpi tak tau asal usul masing2 neyh?? haiyaaa.. bek buat 1 segmen khas ttg neyh..

cadangan saja(^_^)

Cik Nur said...

kalau on9...sentiasa jenguk ke blog dia.. :)

Cik Aini Lavender's said...

a'ah la...dh lama mnyinggah kat sna..selalu je =p

OgysiJemariSeni said...

Good Job Hanny! Keep it up! JS Sokong....

munna said...

cantiknya header dia... nak terjah ke sana lepas ni

dyabunga said...

dya sejak join group segar follower selalu singgah sana..hehe

Arina Shamsul said...

uwaaaaa..nak nangis..nak nangis. terharu...saya suka ini entri thank you so much dear :) muah2! muah..hahaha.


rajinnya kamu buat entri detail begini..congratulation dear :)

@ deqla manjew said...

haha..kenal je ngan mama ni...rasa mcm da lama kenal jew....huhu...