Ini Wilayah Hijau: Saya pilih no 5…


25 March 2012

Saya pilih no 5…

Assalamualaikum,

Saya pilih no 5… (klik sini untuk info http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/)

HS

1) sebab nampak klasik, natural

2) sebab tidak terlalu banyak warna, jadi tak serabut mata memandang

3) sebab memang suka yang, lagipun tiada yang kosenp hijau, kalau tak memang pilih hijau;)

saya tag AA

Komen
8 Komen

8 comments:

etuza said...

Asalam..Group segar.
Wow! terbaik ..syukran..ok dah tengok no pilihan dan 3 sebab. Harap yg lain ada menyahut cabaran ya..

~Sweet Honesty~ said...

yeyehh..harap2 no 5 ne bole menang...hihi

Aine Ainun said...

Heheee..AA pun da try;)

Lara E'dayou said...

ok dear .. sbb tu ayu create blk blog personal ni .. :)

Misya Mialen said...

oh, sy baru buka tenet. ketinggalan ttg benda ni. btw, cantik;D

Misya Mialen said...

oh, sy baru buka tenet. ketinggalan ttg benda ni. btw, cantik;D

Cik Aini Lavender's said...

btul2...no 5 tu nmpk kemas n sedap mata memandang =p

etuza said...

Asalam..apa alamatnya ya..bagi kat komen Pesona..tapi saya tak publish ya..delet balik lepas salin..anda pemenang nya..ada tak ke laman etuza pesona..ni