بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ﴿١﴾ اللَّهُ الصَّمَدُ ﴿٢﴾ لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ ﴿٣﴾ وَلَمْ يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَدٌ ﴿٤﴾

Saturday, March 24, 2012

Bola time


Assalamualaikum,
Sekarang ni makin rajin tengok bola kat stadium. Itu pun jika game yang melibatkan kelate ler. Ater dah suaminya orang kelate kan.semangat la dia nak pergi. Malam ni game kelate bertemu KL spa.

Untuk separuh masa pertama ni, kelate mendahului dengan 1-0. 1minit sebelum rehat baru gol. Sakit hati menunggu gol. Dahla pagi tadi sakit hati masa nak beli tiket. Selalu jual jam11pg. Kiorang pergi la dlm kul1lebih, sekali kul4 baru start jual.



Try je tak beli pun;)



Jersey baru


Sakit hati gak la tengok game malam ni. Kelate main srupa haper. Haha komen sronok la kan. Banyak peluang kelate depan pintu gol tadi. Tapi semua tak gol.

Macam biasa rasanya semua penyokong kelate kut dalam stadium malam ni. Itu memang dah dijangka la kan. Ha kanak kanak pun ramai malam ni. Untun bagi pengalaman pada budak kan. Bagi hany kalau game macam ni bolehla nak bawak anak tu,tapi kalau final ke,better jangan lah. Seronok tengok budak yang umur 3,4 tahun pakai jersey kelate,nampak comey;)

Ok,2nd half nak start dah...



- Posted using BlogPress from my iPhone

5 comments:

Aine Ainun said...

Suka tgk bola kt stadium ;)
tp emosi lebih la tgk bola..live kan..hehe

uncle said...

gomo klate gomo !!! ahaksss

Chic Na said...

semangatnya Hany. Klate menang tak game 2? hehe.. sy xminat tgk bola.

munna said...

semangatnya hany... kak munna dan eb abg tak minat sagt bola ni

Salbiah bt Karim said...

smlm 1st time bawak anak2 masuk stadium, bising la jgk dengan org main tiup2 tu, lain kali rasanya x leh bawak, sbb bukan tgk game pon, anak2 duk membuas. oh ye, spa tu opis husband sy, tapi x sokong pon, haha, dh agak kelantan menang.lepas gol ke 2 trus balik.

Followers