Ini Wilayah Hijau: MISS BANU


28 March 2012

MISS BANU

Assalamualaikum,

Blog kali ni adalah milik  MISS BANU, yang berasal dari Georgetown, Penang. Blog MISS BANU ni, bertemakan hijau ngko…i like;)

free-header-kedua header MISS BANU

MISS BANU ni, suka join contest, so kalau korang pun suka join contest dan GA nih, bolehla jengah MISS BANU. dan boleh la cari contest serta GA yang MISS BANU join, mana tahu ada tuah untuk korang kannnn…

MISS BANU ni jugak suka tengok cerita hindustan dan cerita lawak, sebab banyak sangat review pasal cerita hindustan di blog MISS BANU nih. dan antara post popular post MISS BANU adalah pasal rajalawak serta Jozan.

 

Salam kenalan MISS BANU;)

Komen
5 Komen

5 comments:

Aine Ainun said...

Salam kenalan jua miss banu;)
hihikssss

Afida said...

org png ka....chek org Kulim...tp duk kat Sg Buloh...hijau kan ketenangan (*_^)

Miss BaNu said...

hehehe ^_^ tgh senyum sampi ke telinga..mekasih sbb sudi review n promote blog saya..yess hidup hijau colour hehe...

Solehah Shamsuddin said...

ha,tu dia Miss Banu nye blog.hehe.comey je header dy

@ deqla manjew said...

miss banu...namanya unik!!!