Ini Wilayah Hijau: Lara E'dayou


27 March 2012

Lara E'dayou

Assalamualaikum,

Macam biasa jam8.00 pagi akan ada lah entri pasal blogger, sila jangan salah anggap, bukanlah niat nak review dorang ni macam lah ko ni bagus sangat kan, tapi sekadar nak promote dorang…

Pemilik nya adalah Lara E'dayou, ha Lara E'dayou ni adalah blog bisness topup. so kalau korang rasa rasa nak buat bisnes sampingan tu, bolehla jengah ke Lara E'dayou. Blog ni bertema kan kaler fink gituh ha. peminat fink ok. hehehe

Lara E'dayou, hurmmm hany nak bagitahu sikit jer, blog Lara E'dayou agak slow loading. Rasanya sebab terlalu banyak sangat aksesori kot. Bukan apa, takot pengunjung boring menunngu, lantas pengunjung klik X terus.

Okaylah, jom terjah Lara E'dayou

ada-bunga2-di-bawah-header

Komen
1 Komen