Ini Wilayah Hijau: boleh teka tak apa benda nih?


23 March 2012

boleh teka tak apa benda nih?

Assalamualaikum,

Hehehe, sekarang ni tengah duk gila game, DRAW SOMETHING. alaa game tu kita lukis orang teka apa, orang lukis kita lak teka. ahaha selalunya kan, kesian la kat orang yang main game tu dengan hany sebab hany lukis, memang susah nak agak. ahaha tak reti lukis…

meh lihat contohnya nih…meh…

IMG_2967

IMG_2969

IMG_2982

IMG_2981

IMG_2980

IMG_2958 Ini lah gambar yang cantik dan bermakna sikit. ahah tengok je dah bleh guess kan.

 

Jawapan, dari gambar pertama, COW, MEATBALL, JUG, TOWER, FAN & RABBIT.

**owh, kalau korang nak main gak, boleh la download DRAW SOMETHING (nama game), dari installous/appstore/android market**

Komen
18 Komen

18 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Oh menarik game ni.. likee.

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

ooo...tak pnh try, :) slm perkenalan.

dyabunga said...

yg first tu cow ke? dya ingatkan kanggaroo..hihi

mzhany said...

@mm,
jomla try jommm ;)


@yaya
salam kenalan jugak


@dya
ahaha tu lah, tak reti lukis ahahha

misyamissyou said...

ala nak jugak! tp xde bende android..tepon tak canggih ><

mzhany said...

@Misya
tak pe dear, nantia da rezekiboleh beli...ameen. nanti akak try ushar ada tak yang web version.

Chic Na said...

ahaha.. Dya, sama la. ingtkan kanggaroo.
Hany: bakat dh ada tu. lukis byk2 lg. huhu..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Mzhany..xsempat nak mian game :D

Miss BaNu said...

hehehe tula ingatkn gmbr 1st tu kangaroo heeee.
xpe cuba byk kali nti terror laa kan..

Aine Ainun said...

Heheee, hany yg 1st tu sy tgk mcm kangaroo rupanya lembu..hihiksss,,,..syok jugak!

Dieyna said...

lembu ke?? Ingat kan kanggaroo , mungkin tang telinganya kot hehe

uncle said...

gambar paling bawah sekali tu .. cantik dan cute sungguh kucing itu hahaha

Nafisa81 said...

takde gajet...

Lara E'dayou said...

singgah lawe mzhany lunch .. :)

Hanis MY said...

menariknyaaa game ni hani... nak donlotla...

mzhany said...

alaaa, semua ingat gambar 1st tu kangaroo. nampak sgt tak reti lukis.

huhu

~Sweet Honesty~ said...

wahh..nak try install la...

@ deqla manjew said...

haha...pic yg plg last baru deqla dpt teka...yg lain2 cantek sgt lukisannya smpai xleh nk agak..hihih...jeng3...deqla dah follow blog awk...sori lmbt follow eh...owhhh.... baru taw camni rupanya blog awk...look green!!! :)