Ini Wilayah Hijau: Salam kenalan…


19 March 2012

Salam kenalan…

Assalamualaikum,

Malam ni hany join satu group ni, untuk tambahkan kenalan di alam maya ni. so far hany antara yang terakhir lah masuk group ni. yer lah, baru jer tahu kan. so kawan kawan alam maya yang baru, salam kenalan dari hany di mzhany.com ni. untuk kenali hany, boleh la klik pada tab kat atas header, pada ABOUT. kat situ ada sikit info pasal hany dan blog nih.

Ok, hany selalunya malam baru akan visit blog @blogwalking nih, jarang sangat la nak blogwalking siang tuh. almaklom la kerja, memang la boleh untuk BW siang hari, tapi selalu kalau sianghari, hany just visit and baca entri, dan jarang komen, malam barulah hany komen. so hany lagi suka utk BW waktu malam. boleh baca entri dan komen.

okay, ni list kawan kawan baru tu, malam ni hany akan terjah untuk kenali kawan kawan baru ni, eh jangan risau, kawan kawan lama pun hany terjah la. hehehe.

0.ARINA SHAMSUL
1 AUTOPUBIZ RELOAD
2.MISS BANU
3.AINE AINUN
4.DIEYNA
5.YANA LIBRA
6.DEQLA MANJEW
7.9NOL4
8.MS VELENTINE
9.CIK NUR
10.CHIC NA
11.LELAMAISARA
12.ETUZA.
13.SWEET HONESTY.
14.AYUNI
15.MISYA MIALEN
16.CIK AINI LAVENDER
17.SOLEHAH SHAMSUDIN
18.DYA BUNGA
19.MZHANY

20.CENDOL

**salam kenalan buat semua**

Komen
12 Komen

12 comments:

Cik Nur said...

salam ukhwah juga dari cik nur hany.. insyaALLAH...jika punya masa dan kesempatan, cik nur akan singgah sini selalu..

Cik NUr follow sini mengikat ukhwah antara kita.. :)

mzhany said...

@cikNur
salam ukhwah buat cikNur jugak;)

Chic Na said...

Salam perkenalan Hany. Org kg jiran sebelah ni. huhu.. sejuk mata memandang blog Hany ni. :)

mzhany said...

@chicNa
hehe kg sebelah yer. buleh la jumpe nati yer;)

Cik Aini Lavender's said...

hai salam kenal kembali ye =p
thanks sudi jenjln ke CL pnya blog,smoga ukuwah kita bkekalan =p

Ayuni said...

cantiknyr blog nie, sye ske ijau!

Aine Ainun said...

salam kenal=)

Arina Shamsul said...

salam kenal dan salam persahabatan dear:) moga persahabatan dialam maya ini berkekalan hingga ke alam realiti..

mana tau ada rezeki kita berjumpa kan?insyaallah..hihi.

btw..dah baca entri ni ke?
http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/03/update-untuk-group-segar-follower.html

dyabunga said...

salam perkenalan..:D

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Wah! Ramainya kawan baru Hany... Kirim salam kat diorang semua. :D

OgysiJemariSeni said...

Selamat terjah menterjah... ;-)

Solehah Shamsuddin said...

hye mzhany.i coming here.salam perkenalan yeye