Ini Wilayah Hijau: Untuk anda yg menggunakan highway karak


25 November 2011

Untuk anda yg menggunakan highway karak

Assalamualaikum,
Rasanya ramai dah tahu kot. Tapi tetap hany nak share kat sini. Ni pun amek info dari membe yg post kt FB.

Opismate hany pun mengalami nya sendiri. Hampir berpusingla kereta seb baek boleh di kawal lagi...



Komen
9 Komen

9 comments:

r.i.t.a said...

yep. aku penah kena... area ke arah karak lepas terowong.
tetibe brek xmkn. tekan break smpai lantai tp kete masih berjalan. alhamdulillah xhentam kete dpn.

Nafisa81 said...

hati hatilah kite...hany..jemput join kontest kat blog koi

ozzy said...

memang selalu jadi mcm ni di highway..org yg buat mcm ni ibarat spt seorang pembunuh

qasehraihan said...

huhuhu takut je dgr hany oii..huhu

MamaZafeera said...

alamak!!info sy msuk dlm blog hany la plk arini yer....sharing is caring

Kella said...

ba alif ba ya betull la orang tu! kenat sungguh!!

wida said...

tak baiknya..ni mesti nak cari job kete yg eksiden.

misyamissyou said...

eee..kenapa dengki sngt org tu letak minyak semua

No Lan said...

ya hany...banyak dah kawan2 bagitau kat dalam fb tu dan ada juga yg dah terkena...mereka suspek geng2 longkai yg buat keje nih huhuhu....