Ini Wilayah Hijau: Masih di Terengganu


15 November 2011

Masih di Terengganu

Assalamualaikum,
Hany sekarang di Terengganu. Ayah hany masih di hospital. Condition?hurmm takpe lah cukup lah sekadar hany cakap dalam keadaan stabil.ameen.

Cuti pun takbanyak ni,tapi hany memang direct cuti sampai weekend la buat masa sekarang. Kenalah cuti tak sanggup nk biarkan mak hany jaga sorang2 penat weh. At least gilir gilir ok lah sikit kan. Ni cuti kalau dah habis,terpaksa unpaid pun terpaksa lah. Nak buat macam mana kan. Dahla memang gaji pun ala ala kan,unpaid pulak. Takperlah semoga ada rezeki lain.

Sedih sangat bila kat hospital nih, betol betol menginsafkan lah. Jaga kesihatan betol betol ye kawan kawan. Perokok tu kalau boleh baeklah start kurangkan merokok. Sepanjang jaga ayah kat hospital,dah ada sorang pakcik kembali padaNYA...

Yerlah semua nya ketentuan ILAHI. doakan ayah hany yer. Jika ALLAH nak panjangkan umur ayah,cepatlah semoga ayah kembali stabil dan sedar. Tapi sekiranya ALLAH sudah mahu mengambil ayah,semoga ALLAH kurangkan penderitaan ayah dan hany redho ayah pergi bila bila masa sahaja ameen...

Ok,bya


- Posted using BlogPress from my iPhone
Komen
6 Komen

6 comments:

Ardini Humaira said...

semoga ayah akak cepat sembuh, amin..
huu katakan toksey kepada rokok!

wida said...

sabar yer hany..
semoga ayah hany sihat..amin

Diela Zaimi said...

semoga hany kuat dan tabah di sisi ayah...sy doakan ayah hany sembuh seperti sediakala dan dilindungi oleh Allah...aminnnn...sgt besar ganjarannya apabila seorang anak berkorban utk menjaga ibu dan ayah...semoga hany dirahmati Allah... =)

munna said...

semoga ayah Hany lekas sembuh ye....

Kella said...

Hany.. baru kita tahu tentang ni... kita doakan semuanya dipermudahkan olehNya.. insyaAllah hany.. sama sama kita doakan..
moga hany sekeluarga tabah menghadapi segala ujian dari Allah ini...
kita doakan ayah hany cepat sembuh.. insyaAllah..

naniklang said...

hany, takziah yer..
semoga pakcik lekas2 sembuh..

u take care beb..