Ini Wilayah Hijau: Kakhijau tak ada takbesh katanya ;)


21 November 2011

Kakhijau tak ada takbesh katanya ;)

Assalamualaikum,

Kalau kat blog hijau ni mesti akan ada entri pasal sambutan hari lahir staff. boleh dikatakan setiap bulan ada buat sambutan besday nih. dan dek kerana hany cuti lagi, hany tak dapat hadiri sambutan tersebut, tapiiiii hany kena jugak buat entri ni. tema nya adalah warna OREN. ha geng zahid af nih ;)

 

Tapi hany sikit terkilan sebab tak dapat join, sebab hany suka ambil gambar sendiri untuk setiap sambutan, time sambutan hany memang lah orang lain ambilkan. so gambar untuk entri ni pun tak banyak lah yer. ampun ye dayah, nanti aku start keje, aku korek lagi kot kot ada gambar yg boleh aku publish. ni pun membe transfer satu satu, ahaha kok gune broadband, selow sikit, hujan lak tuh ;)

 

11-21-2011 11-29-47 AM

eh nok jugak letak yang ni…terasa begitu dihargai kahkahkah

 

SDC13747 gile menyelerakan kek ni, new york cheese kan nih? from SR lah yer…

 

SDC13773 besday gurl…;)

 

SDC13791 Mom & son moment, suker wehgambar ni, nanti ada contest aku nak send gmbar nih ;)

 

SDC13851 hai haziq…

 

DSCN0988 Group photo…sikit je kan, haishhh takpe lah. cantik gak oren nih. **soot tak pakai oren pun**;)

 

Okay, itu jer lah untuk entri kali nih, maaf kan daku ye wahai dayah….selamat hari lahir, in advance ;)

Komen
6 Komen

6 comments:

SURIA AMANDA said...

sumer sedondon jerk..

So Shy Lady said...

amboi color mnyerlah tul spdn ngan wall paper la plak
;D

kbtuln pg ni akk pon mkn cheese cake gak

wida said...

sedapnya kek...

nisa said...

wah,kek tu sangat menggoda..yumee

Ardini Humaira said...

bila sorang tak ada rasa tak cukup gtu hehe

munna said...

cantik warna oren...tapi tak tahu pasal apa tak berani nak pakai warna oren