Ini Wilayah Hijau: Sudoku for your coffee break. @WW


02 November 2011

Sudoku for your coffee break. @WW

Assalamualaikum,

 

File 13202011098690 RM3 @Big Bad Wolf

 

File 132020114659 Level hany, Light and Easy ahahaha

 

**dalam proses nak membuatkan otak berfikir, ahahaha dah lemau sangat kannn**

Komen
7 Komen

7 comments:

munna said...

tak faham nak main sudoku ni

wida said...

lama x main sudoku ni..x sompat.

Ardini Humaira said...

rindula nak men sudoku :D

Kella said...

suke sangat main nih! tapi mesih tak reti main yang susah2 tu.. siap ada beli game dia yang macam henpon tu! hehe..

nik said...

dulu, selalu main sudoku dalam hphone sambil tggu komuter..tapi level light2 je la..itu pun kadang2 mintak hint..hehe

mzhany said...

@munna
ahhaha sama la dgn sy kakmunna, ni pun br belajar membe ajar, 2,3 org jugak la ajarkan


@wida
huhu hany lak br je nak start main


@dni
huhu meh jom kita main sama sama


@kella
ahah sama la mcm hany main yg senang jer...


@nik
nik, hany tak pandai main dlm hp sebab nanti takleh nak padam ahahah

Diela Zaimi said...

hubby suka sgt main game ni dlm hp dia...org try gak main...konon mcm terer sgtla kan...pastu kena gelak je dgn hubby...game ni perlukan fokus yg sgt tinggi...smpai pening2 dibuatnya...hehehe