Ini Wilayah Hijau: Breakfast RM16.50


03 November 2011

Breakfast RM16.50

Assalamualaikum,
Dalam sejarah kitorang ber2 breakfast dan harga adalah rm16.50. Mahal weh bagi kitorang. Kitorang makan nasi lemak dan nescafee ais. Dan tambah 1biji kueh. Tersedak tengok rege. Hohoho....

Tengok resit kat bawah ni. Nescafee rm2.50 ok! Dan yang paling haru nescafee nya adalah yang 3in1 punya. Hohoho sadis.kalau caj 1.60 pun dah untong weh. Haishhh donia betol. Dahla cawan kecik tak penuh lak tu. ahaha sabau je lah.

So,kalau on da way nk balik ganu or kelate tuh. Ada petronas tepi jalan tuh. Ha kat dalam tu lah kitorang mkn. Baik beli air kotak je. Jimat sikit. Matik kaluuu ini macam.

Komen
9 Komen

9 comments:

Diela Zaimi said...

kalo tempat camtu mmg mahal hany...plak tu kdg2 rasanya tak sedap mana pun...lebih berbaloi makan warung tepi jalan...puas hati...

Kella said...

walaweh.. memang mahal tu hany!! weeyy... dah balik kampung ya!!!! hadusss.. sonoknya...
selamat hari raya hany.. =)

wida said...

Mahalnya...wida x pernah singgah mkn situ.biasanya makan siap2 kat kedai mamak gombak lagik..hehehe

munna said...

mahalnya ....mmg kaya cepatlah tauke tu

Qaseh said...

hu huu..nnt beli je 3in 1 buat sendiri boleh bawa bekal sekali jimattt.

Azi said...

azi selalu blik kg bwk bekal,klu singgah memana selalu xpuas hati. murah + xsedap, mahal + xsedap jugak...msk sendiri tak sedap pn xde nak complaint2...

mzhany said...

@diela
itu ler, sebab tak pernah try kan, lagipun nak cepat, singgah sini jer...


@kella
mahallll kan! hehe selamat hari raya jugak


@wida
ni first n last la ni wida.huhuhu


@munna
kannn kakmunna kannnn.gerammm owh


@qaseh
betolll, patutnya bawak bekal huhuhu


@azi
hihi setuju dgn azi. selalu kalau dari ganu ke kl, atau kelate ke kl hany mmg bawak bekal.

Ardini Humaira said...

uishh sampai rm16.... kalo kelate baru bape rm je kan kak :D

mzhany said...

@dni
Betol dni,kalau 16.50 tu kat kelate tuh mau untuk 5org breakfast kan...