Ini Wilayah Hijau: Musim Tengku Joe


22 November 2011

Musim Tengku Joe

Assalamualaikum,
Sekarang dah musimnya. Sekarang hujan je memanjang. Berhenti skejap then sambung lagi. Pakaian semua harapan la nak kering kan. Orang pantai timur patut ada 1pengering setiap rumah. Hehe mahal tak eh?

Tapi,
Yang beshnya musim tengkuJoe nih tidur malam syokkkk sangat sejuk, pastu ada lak orang pelok kan heaven weh! Pastu laporrr memanjang,apa lagi rebus ubi kayu,cicoh nyor lawan nge air kopi. Perhhhhh



- Posted using BlogPress from my iPhone
Komen
5 Komen

5 comments:

wida said...

rumah hany ke bertakung air tu..
yelah, baju ada 2 bakul x basuh..huhu.
nak basuh for sure tak kering

naniklang said...

risaunye aku pantai timur dah stat banjir..mak nak kawen ni jah ! :(

semoga lancar , amin...

RedBerry said...

Hany, ni area umah u ke? dah naik air la... Tengku Joe dah mai...

Ardini Humaira said...

dni risau nanti rombongan nak mai cane la kalo banjir kat pasir puteh sobsss

fiqkbe said...

banjir ke tu kak? hee.. akak dpt x whatsapp fiq?