Ini Wilayah Hijau: Nak hijau sangat kan;)


06 November 2011

Nak hijau sangat kan;)

Assalamualaikum,
Ha ucapan raya dah setel,selingan di pagi raya. Ahaha ok tak pakai lens kaler nih?

;)

Komen
12 Komen

12 comments:

qasehraihan said...

kahkahkah..lawakla hany ni..

Papa Mifz said...

ado ko color lens warno nih,brand apo nih...?

Azi said...

amboi hany, gerun tengok..

mzhany said...

@qaseh
Ahaha kelakor kan. Takit n geli la pulok huhu

@papamifz
Hehe ntah tak sure pulak ade ke tak colour nih.
Ni effect edit je nih hihihi

@azi
Ahaha takot kan. Kakak sofea tgk ni mau nye
Meraung nih.

~aSFaLiZa~ said...

Mcm alian dh aku nengok nya

Kella said...

huihsssss! hany.. jgn! buang tebiat nt orang kate.. hehee... adik beradik hulk lak nanti.. ;)

I am Chipfida... said...

bengong ape ko pakai lense color hijau toyol nih?? nak ijau pon agak2 arrr weii.. hahaha!!

fazitaismail said...

mak aih...

berat 66 ar pn hany ni hihihi...

munna said...

nasib baik badan tak tukar warna hijau...mcm incredible hulk

mzhany said...

@asfaliza
ahaha alien eh ahahaa


@kella
ahah memang tak berani la ni editing semata mata, mau nye MZ mengamuk ahaha


@chappp
ahaha ahaha hijau toyol ko bagi kat aku chap. ahaha takdelah weh nk pakai lens punt ak ebrani inikan pulak kaler cenggini..ahahaa


@fazita
ahah memang berat pun kalu paka kaler nih kannn ahaha


@munna
ahaha betol kakmunna, dia mata dulu pastu baru beralih ke anggota badan yg lain ;)

JaJa'Z said...

biar betik hani!!!??

ozzy said...

jadi hulk nanti ni hehe