Ini Wilayah Hijau: Anugerah Skrin 2011


04 November 2011

Anugerah Skrin 2011

Assalamualaikum,
Masih di pulau duyong, dannn takde astro kat umah ni. So layan je la apa yg ada kan. Selarang duk tengok Anugerah Skrin nih. Sambil tengok sambil on twitter. Hany register twitter tapi jarang online. Selalu online bila ada event,sebabnya seronok tengok Tweet dari artis huhu.

Macam x besh je rozita ni jadi emsi nih. Huhu xperlah mungkin awal lagi kan. hehe skema. Sebab tu tak besh 😜


- Posted using BlogPress from my iPhone
Komen
7 Komen

7 comments:

Hanis MY said...

Wow tatau pun Ada anugerah skrin... Nti update ye...hehe

Miss Mirror a.k.a Sam said...

MM pun tadi time tengok cam suspen je takut2 dia tersasul ke.. tp nampaknya semuanya smooth je. MM rasa Cik Ita ok, tak nervous, kekurangan2 lain tu boleh diperbaiki dr semasa ke semasa.

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

xbestlah kak anugerah ni..hihi..

selamat hari raya kak..

wida said...

kt kg?wah..selamat bercuti.

yelah..rcw tu skema sgt, nasib baik ada ally

So Shy Lady said...

salam aidil adha hany! blik kg tak? smlm akk duk layan lambaian baitullah, x factor n tanyalah ustazah skali harung haha.. AS tngok gak skit ;D

I am Chipfida... said...

anugerah skrin kali ni nampak dull sgt. tapi aku rasa che ta ni jadik mc way better lah dari si vanidah imran... hehe..

I am Chipfida... said...

anugerah skrin kali ni nampak dull sgt. tapi aku rasa che ta ni jadik mc way better lah dari si vanidah imran... hehe..