Ini Wilayah Hijau: Abaya, ehem ehem…;)


17 October 2011

Abaya, ehem ehem…;)

Assalamualaikum,

Picture 019 chermin kat rumah….

Picture 018 chermin toilet JJ. ahaha

owhhhh, sebenarnya hany dah ada 3abaya sekarang ni ;). ahaha sukerrrrr, yang ni adalah yang ke3. yang ni buatan malaysia, dari johor. ala yang ni RM120. badan memang dah sedang elok dengan hany, cuma labuh nya sangatla labuh. hany dah jadi orang majlis bandaran dah, sapu lantai ahahaa. tapi kalau pakai wedges tu ok lah sikit…tak la sapu tanah kan.

Lagi 2 abaya, hany beli yang dubai kot, tapi yang tu diskaun punya nak clearance stock. so harga sangat murah. ahaha tak mampu la nak beli baru nih. tapi yang tu tak ada gambar lagi. next time yer hany amek.

well, sangat selesa memakainya…;)

Komen
10 Komen

10 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

cantek lo....

nisa said...

wah,cntiknya jubah hany,mcm jubah fazura pakai dlm tahajud cinta

syalinda johari said...

hany cantik la wei abaya hang..seswaiiiiiiiiiiiii... buleh tambah koleksi lagi..

munna said...

cantiklah hany......kak munna tgh cari abaya ni...

mzhany said...

@kakD
huhu org nya tak cantik ;)


@nisa
alaa tak prasan lak yg fazura pakai, sebab tak igt sgt duk khusyu' and emo dgn ustaz tuh....


@syalinda
ahaha itu ler, buleh tambah ni...tapi size selalu je cepat habis...


@kakmunna
kakmunna, nanti saya bagi link untuk kak munna yer....

Princess Nur said...

cantik..nur pun suka pakai kebaya..opss..abaya..hehe..baru beli selai lg semalam *member jual kat opis..hihi

Ardini Humaira said...

dni suka tengok orang pakai abaya. matured, ayu dan muslimah :)

brown19 said...

CANTIK! suka!!!!!

wida said...

cantik...hehe

Norhafiza said...

wah wah wah..dah melaram ye...cantik la hany..No pun agaknya dh boleh beli 1 ni sbb baju kurung akan tak muat hehehehe...