Ini Wilayah Hijau: Lepas gila borong buku, mari kita gila borong kat SOGO pulak…ada brani???


12 October 2011

Lepas gila borong buku, mari kita gila borong kat SOGO pulak…ada brani???

Assalamualaikum,

301200_2329236243024_1613270490_2391172_1244084155_n

ahaha, camno lah nak pujuk laki nih, ajak pergi nih. selalunya dia tak makan pujuk nak pergi tempat tempat macam ni nih. hadeihhh…tapi b, AKEMI ada up to 80% less, seronoknyer…Jom laaa…;)

sape nak pergi, nak ikut, laki kawe tok sey g tepat gini nih. kawe nok ikut laaaa….

 

**honestly, hany tak pernah pergi warehouse sale. kesyiannnn….cissss**

Komen
8 Komen

8 comments:

Norhafiza said...

huhuhu...same la hany oooi..abangLan tak suka juga p tempat camnih..xkira la baju ke perabut ke..klo dia rasa nk baru la dia p servey dan beli..macam No pula suka windowshopping..xbeli pun xpe jnj dapat cuci mate hihihi...time dia shoping sakan adalah time raya tu pun baju anak2 je dan time bukak sekolah cr kelengkapan anak2 hehehe...

wida said...

pujuk lah betul2...reka ayat manis2 sikit, hehe

PCL n mmD said...

toksey..toksey...ajak laki tmpt cm ni tak sampai setengah jam dah nak balik...haha PCL tau la.

fiqkbe said...

amboi akak, byk nyer shopping. jeles i ;)

Azi said...

NAK PEGI TAPI BUKAN AHLI S CARD.

Hanis MY said...

syoknya... kalau dekat dah lama terjah... tak pernah g warehouse sale jugak wuwuwu...

fazilzura said...

kalau pak ajil mmg dia dh surender awal2 kalau pi kl .. huhuhu lama nye x pi sogo tau .. huhuhu

IbuDhira said...

teringin gak nak g tapi poket nyer dh kering...camno tuh..