Ini Wilayah Hijau: Baru bermula | Big Bad Wolf Books


11 October 2011

Baru bermula | Big Bad Wolf Books

Assalamualaikum,
Ha, Big Bad Wolf Books masih berlangsung sekarang ni sehingga 16oktober, di Mardi Serdang. Kalau nak pergi tu, bolehla pergi sementara masih banyak waktu lagi. hany dah pergi, tapi lagi 3buku tak jumpa. sekarang duk fikir nih, nak pergi lagi ker semata mata nak cari lagi 3buku nih. Kalau pergi harga untuk 3buku ni, adalah rm26 dah boleh dapat, kalau tak pergi, belum tentu RM26 tu boleh dapat satu buku kan. sebab yang ni memang murahhhh sangat…ha, kalau nak pergi tu bolehlah survey dulu buku mana yang korang rasa nak kan…meh ushar kat blog ni dulu dulu http://www.bigbadwolfbooks.com/.


Picture 033  time hany pergi taklah sesak sangat orangnya…

Picture 035 shopaholic ;)

Picture 037 nak bayar…*_*

Picture 041 ahaha selekeh and serius penat weh…dengan berat buku nya, lengoh kaki lagi….

Picture 047 parking kat luar, naik trem ni untuk ke HALL A…penat wehhh

Tapiiii, berbaloi owh, sebab harga memang la murah kan…dan rasanya kalau tak pergi sini, mahunya sebulan satu buku hany beli….ahahaha, tapiiii lagi…sangat puas hati. sebab semangat datang berkobar kobar untuk tanamkan minat membaca ahahaha….poor me, kahkahkah baru nak start tabiat membaca…


Picture 063 Dan inilah hasilnya, total RM104. sudoku tak de dalam gmbar atas ni


Agak agak sempat tak hany habiskan semua buku ni sebelum Big Bad Wolf Books tahun depan? ahahaha pasti akan ku habiskan semuanya…yeahhhh!!!

**better late than never kannn**
Komen
11 Komen

11 comments:

wida said...

boleh..kuatkan semangat

munna said...

fuyoo...banyaknya hany.... kak munna dulu minat novel skrg ni dah kurang

SweetYatt said...

waahhh sgt hebat nya hani.... mari sokong hani.. semua tu worth 104? sgt nak nangeh dgr kemurahannya..

IbuDhira said...

semangat kan hany bila masuk2 je tgk sume buku yg berlambak tuh...huhuuhu

Fiza Amran said...

kagumnya tgj hany membaca ini satu buku pun belum tentu habis skrang

Salbiah bt Karim said...

wah banyak nye beli, murah x?

syalinda johari said...

fuyooo buku..aii..nampak macam handbeg baruuu..kekeke cunnnnnn

r.i.t.a said...

hany: thanks to u sbb ai pom dah p beli buku smlm... giler murah...

mzhany said...

@wida
yeahhh kena kuatkan semangat kannn chaiyok chaiyok


@kakmunna
ahaha sy lak kakmunna dulu langsung tak layan nove, tak pandang la...skrg br terasa nak kannn


@sweetyatt
kak ati, thank u, sy terlambat kan, baru nak start...xpe masih ad amasa...InsyaALLAH. yezza sgt murah kan, sy ni lagila nak gila tengok sbb slalu tgk harga gile tinggi...


@fiza
aahaha, fiza skrg tumpukn persiapan ok.hihi pasni blehla kita sama sama membaca;)


@salbiah,
sal, sangat murahhhh...;)


@syalinda
ahahaa siot ko nampak je kan...ahhaa ok tak? kena tak ngan aku


@rita
yeahhh, kannn murah kan, ok tak sia sia publish kt blog hijau ni. at least memberi info kan...

mzhany said...

@ibudhira
ha'ah rin huhu semangat terus datangkannn

Mrs. Adnan said...

banyaknye beli buku shopaholic tu..tapi jangan taktau, banyak yang ayatnya berulang2 dalam tajuk buku yang berlainan..