Ini Wilayah Hijau: Seafood Marinara, signature. signature la konon kan…


30 October 2011

Seafood Marinara, signature. signature la konon kan…

Assalamualaikum,

Selalunya, kalau ke pizza hut, hany akan order spaghetti. pizza nih memang hany suka, tapi tak der feberet sangat. Maka hari tuh, hany pun orderlah Seafood Marinara, huhuhu…sodapnyer…

10-30-2011 11-26-52 PM menarikkk kannnn, sape tak terliur weh.

 

Tunggu punya tunggu punya tunggu…akhirnya sampai lah spaghetti yang di pesan, sekali tengok…

Picture 091 erkkk

Ok fine, memang lah tak mengharap sebijik sejibun macam dalam gambar. itu untuk ilustrasi iklan semata mata. daku pun paham strategi pemasaran ni walaupun daku bukan dari merketing team. tapi boleh tak senonoh sikit. (eh ayat macam kakdi plak).

Ada ke kuah spaghetti tuh duduk dibawah. ishhh xsiyor teman tengok eh…aper pun tak boleh. failed. kot ye pun letak atas spaghetti tuh, pastu kasilah elok elok sikit kan. haishhh main siap je, hidang. ni kalau chef ramsay tengok nih, mau nye dia campak dalam tong sampah terus. tahu tak?

 

**agak agak kalau saman boleh menang tak ahahaha dasar mata duitan;)**

Komen
4 Komen

4 comments:

misyamissyou said...

homai! lain sungguh gan dalam gambar..hahaa..tp rase ok kan?

wida said...

eh..teruk sgt tu. rasanya wida pernah mkn gak spaghetti ni..tapi x delah cam tu.
mesti chef kat PH hany mkn tu budak baru..emm

Norhafiza said...

errrkkk..tak senonoh langsung la hany..hadoooooi..

mzhany said...

@misya
nasib baik rasa adalah di tahap OK jer.ahaha kalau suck jugak mmg la


@wida
mungkin la wida, takpun asal siap je then bg jer la kt suctomer kan


@no
betol no, tgk no nye masakan lagi menggiurkan ;)