Ini Wilayah Hijau: Unik & kelasssss gitu, tapi macam geliii nak guna kan…


09 October 2011

Unik & kelasssss gitu, tapi macam geliii nak guna kan…

Assalamualaikum,

ha sambungan dari entry pinggan nih, baru ni hany ada jumpat lagi set pinggan mangkok hayun yang unik lagi kelas kau maria ha….

Picture 001 mangkok, nampak besar tapi takleh letak banyak2 lah kan, nanti keluar ikut ukiran tuh…

Picture 005 ni pinggan ke mangkok kecik tak hengat

Picture 009 yang ni lak ukiran dia in gold…

Picture 011 yang atas nye tuh, boleh buat banana split;)

 

ada ker yang berminat? yang ni hany tengok di Parkson, Alamanda…tengah less sekarang ni sampai 30october kalau tak silap. ha kalau berminat, bolehla pergi kan….

Komen
7 Komen

7 comments:

wida said...

kalau beli mesti sayang nak guna..hehe

Hanis MY said...

Cun nya... Hany tak beli ke?

Oasis said...

Mak aii..siap berkerawang... Nak guna utk mkn pun takut ni hany.. Siap hari bulan mak andam guna mangkuk tu utk pakai kat sanggul pengantin. Hahaahahah

Tapi lawa and unit.. Mesti tetamu terpegun dan ternganga nanti

Oasis said...

*unik

Typo pula di situ

Norhafiza said...

klo No bli tak guna dah gamaknye..simpan lam gobok hahaha...comey sangat laaaa..

syalinda johari said...

mak aiii... cantiknyaaaaaaaa...

apak cikidong said...

ni nak buat untuk barang hantaran sekali lagi ke.. cabot!