Ini Wilayah Hijau: Main Boling di McD Taman Equine


03 October 2011

Main Boling di McD Taman Equine

Assalamualaikum,

Ha, jangan tak tahu…hany main boling kat MCD tau.

IMG_0977 @MCD jam 12.30am

 

Sebenarnya, adalah satu malam MZ balik lambat, lambat gilosss ahaha, 12 baru gerak opis. kekdahnya hany dah tahu, dah g lepak rumah membe hany. tapi malam tu nampak dia  dah ngantuk, so kul12 hany gerak dari rumah dia then pergi lepak MCD. parking depan MCD, lepas tu main boling….kat iphone;) ahahahahaaa……

Seb baeka da MCD 24hours weh sekitar nih, kalau tak matikkkk…MZ mesej sampai rumah dalam jam1, hany terus start kete, berdesup balik. mengantuk weh…sudahnya bangun lambat pergi kerja pun lambat…

 

**camno ni nak duduk sorang sorang kat rumah**

Komen
5 Komen

5 comments:

wida said...

susah jugak kalau takut duduk rumah sorang2 yer..

munna said...

kak munna dulu blm ada anak2 klu en abg outstation mesti tidur rumak je...x berani sorang2 kat rumah

qasehraihan said...

takut duk rumah ek??
tapi kat luar sensorang tu lagi bahaya kot x??huhu

mzhany said...

@wida
ahah wida, memang susah owh...tapi kalau setkt balik lambat kul10 11 ok lagi, kalau dh masuk kul 1,2 tuh erkkk


@munna
alaaa kakmunna, sy jauh dgn mak huhu camno;)


@qaseh
a'ah itu pun terfikir jugak kak, tapi tu lah...

Hanis MY said...

U play2 with my heart... Ingatkn btl2 main boling... Siannya... Sensorang... Take care tau hany...