Ini Wilayah Hijau: Hamek ko…tu lah pakai motor yang tengah hot, kena lah berhati hati kannn


05 October 2011

Hamek ko…tu lah pakai motor yang tengah hot, kena lah berhati hati kannn

Assalamualaikum,

Ni ambil dari FB suami.

10-4-2011 11-36-36 PM hamek ha, 3solex kat rantai…tu kat tayar ada lagi kunci ha…

10-4-2011 11-36-18 PM ha siap ada spare kunci lagi…terbaekkkk ok!

 

Ni motor LC, latest model. ahaha motor ni kan antara motor hot jugak kan, so kena lah berjaga jaga. tapi rasanya motor tak HOT pun perlu jugak berjaga jaga yer. semua ni bukan senang kita nak dapat kan. lain lah memang duit terlebih lebih…maybe tak perlu risau takat motor kapok hilang kannnn.

aperpun, sama sama lah beringat dan berhati hati…ameen…

Komen
9 Komen

9 comments:

wida said...

ni kalau hilang jugak tak tau lah..dah 3 solex tu, hiks

Norhafiza said...

hahaha...abis kunci ke die sorang je..ye bak kata abangLan klo nk ilang..ilang jugak..yg penting mintak doa pada ALLAH SWT..klo ilanga nggapla itu ujian utk kite..

psst..abangLan beli moto br tau hihi..ala2 LC jugak tp honda wave dash, murah 1k je dr LC..No x upload lg sbb syik lupa nk snap..pg dh ilang p opis..balik ptg lupa daa..ada masa No nk stori mori lam blog sbb sebelum dapat moto tu ade cite HOOOOT sangat hehehe...

r.i.t.a said...

mmg tgh hot moto nih.... laki aku nyer yg model lame...ilang, tp berjaya jumpa kembali

munna said...

teringin nak belajar bawa motor...tapi x berani

SweetYatt said...

hani, kalau kawan dgn org2 hot... kena rantai gak ke?... muahahaaa

Fiza Amran said...

tu diaaaa........... amik ko takut sangat la tue.. lenkali jgn pakai moto canggih sangat

Hany singgah blog kita yang nie

spesel org jer di invite
http://pearlnscarf-beautynhealth.blogspot.com/

MOBYDICK said...

bERINGAT DAN BERJAGA-JAGA,KALAU DAH ORANG NAK, DIAORANG ANGKUT GUNA VAN, PUTIH JUGA BIJI MATA,APO NAK DI KATO....

mzhany said...

@wida
ahaha ituler, tapi kadang2 lgla org nak ambl sbb bengang solex byk sgt kan...


@no
ha no, stori mori lahhhh...nak nak cite HOTTTTT itu ;)


@rita
seb baek jumpa weh motor laki ko...uuu tak kesah la model baru ke lama kan, sayang weh


@Sweetyatt
erkkkk, camne eh...org hot tu je kot yg kena rantai ahahahaa


@fiza
ahaha teringin motor canggih cmno? hihi ok fiza tq tau


@mobydick
betol betol...apa2 pun boleh terjadi kan

nisa said...

rasanye motor pun kena buat alarmla..bukan kereta jer..hehehehe