Ini Wilayah Hijau: Apa itu S.H.I.T?


31 October 2011

Apa itu S.H.I.T?

Assalamualaikum,

 

Picture 082

Ahaha, from BIGSHIT…ahahaha lawaking ;)

Komen
10 Komen

10 comments:

HappyIrfa said...

hahaha.
ingat SHIT apa tadi..

munna said...

kak munna pun ingatkan SHIT tu....

syalinda johari said...

hany, kompeni hang kah itu..hahahaha..

wida said...

oo..ada makna lain jugak yer s.h.i.t tu..hehe

ozzy said...

hehe..nice s.h.i.t

Hanis MY said...

Ahaha..adoi lawak la...

mzhany said...

@irfa
ahaha xnak buat entri psl shit tu tuh ;)


@munna
ahaha kakmunna pun igt shit tu eh huhuu


@syalinda
ahaha dokla ni mana tah juki buleh ni, aku copy dr fb dia


@wida
ahaha tulah kreatip betol laa


@ozzy
ahaha nice shit eh...yg tak thn bigshit tuh


@hana
ahaha itu ler, tak terfikir lak ada bigshit haahhaa

rATu kEBaYA said...

hahaha.. tak leh tahan.. surat dari BigShit ni..

mzhany said...

@aishah
ahaha itu ler from bigshit yang kelakor nye tuh ahahaa

Norhafiza said...

hahahaha...kui kui kui...