Ini Wilayah Hijau: KFC ke MCD kak?


19 October 2011

KFC ke MCD kak?

Assalamualaikum,
ada la satu malam tu,mz mintak hany pergi kfc. Belikan sNack plate tomyam tuh. Maka isteri ni pergi lah pandu lalu kfc taman equine.

Hany : saya nak snack plate.

Staff kfc: tomyam ke original cik

Hany : tomyam ye. Ok lepas tu sy nk tambah krusher bluebery

Staff kfc : tak ada cik. Krusher tak ada

Hany : yang banana strawberry pun tak ada ke?

Staff kfc : tak ada cik krusher memang tak ada.

Hany : oklah kalau macam tu bagi saya 1 McFLURRy OREO lah (dengan penuh konfiden ni)

Staff kfc : cik,mCFLURRY tu MCD,ni KFC cik. Cik nak pergi KFC ke MCD?????

Hany : hahaha salah salah. Ok, tu je lah ye.


Demmmit,malu siottt budak yang amek order gelak tak leh blah. Terbahak bahak. Yang tak tahan tuh. Dengan konfiden nya hany order mcflurry tuh. Ahaha sabau je lah kan. Hany nak bayar tu sikit punya lama. Hany tunggu dekat bahagian order dulu habiskan gelak. Lepas tu baru bergerak ke kaunter bayaran.

Masa nak bayar tuh. Budak tu amek order tersengh sengeh je. Ahaha takpe lah dik. Akak maafkan ko sbb gelakkan akak. Lagipun hari ni pasti akak dapat pahala sebab buatkan ko gelak dan senang hati;)





- Posted using BlogPress from my iPhone
Komen
10 Komen

10 comments:

misyamissyou said...

sy penah gak kak..tp bukan mcflurry la..sy mtk coke kat kfc, mtk pepsi kat mcd..org tu sengeh je n dgn santai je dia kate coke/pepsi xde kak ade kat kfc/mcd je...tp malu la kan.. XD

Ya ALya said...

heheheh......memang lawak,boleh tak nak join gelak sekali....kah..kah...kah...kah...

syalinda johari said...

hahahahaa..lawak betoi la ko.. mesti adik tu cerita ke satu dapur kfc tu..hahahahahaaa

Norhafiza said...

No nak tumpang gelak sekali boleh??

hahahahahaha...

sabo je la hany nih hahaha...No rasakan lepas tu dia p cite kat kengkwn die pastu bantai gelak2 kat dapo hahahaha...

~aSFaLiZa~ said...

demmmm!!!

mzhany said...

@misya
ahaha yesss ada geng ;)


@Alya
ahaha xper gelakkan aje...memang patot kena gelak pon


@syalinda
ahaha aku rasa mmg dia cite pun sbb ms nak byr dgr budak2 laki pulok duk gelak...sabar je lah.


@no
aahaa xpe no hany relakan digelak. ahaha mesti budak tu igt hany baru first time g kfc ahaha


@asfaliza
demmit....;)

wida said...

aduh..mmg malu kalau jadi cam tu.
teringat gak kat my sil..pergi kfc, tp order bubur mekdi utk anak dia..hiks

cik daisy said...

LOL!!
hany hany.. kekeke! rasanye mr hubby pun penah terorder chizzy wedges kat MCD... malunye gue..

apak cikidong said...

hani pelahap ekekek

fiezaradzi said...

penah gak, tapi bab air la, dan tak de lak dorang gelak bahak2.. mmg sungguh jahat itu orang..hehe.. kdg2 mmg lupa kan..