Ini Wilayah Hijau: Workstation make over pleaseee | ni workstation ke tong sampah ni?


10 October 2011

Workstation make over pleaseee | ni workstation ke tong sampah ni?

Assalamualaikum,

Serius, serabut perot weh tengok workstation sendiri, rasa macam bukan workstation dah, messy weh. for me lah, untuk orang lain tak tahu ler. dah lama memang tak amek tahu sangat, datang opis, on laptop, then teruskan seharian, walaupun ada kerja ke, tak ada kerja ker…tak ada usik pun apa kat atas meja.

then, tiba ada miting…bangun sambil search kat mana buku aku nih…seb baek ada…lepas tu campak balik buku tadi. dan sekarang dan ada penambahan buku, buku sudoku…pensel merata tempat, sekali handsaplast pun ada…ahahaa nasib ko lah hany….

Picture 002 for me, sangat messy ok. kalau MZ lah tengok ni depan mata, mahu seharian kena bebel;)

Picture 005 hansaplast ada, pos ekspress sapa tah anto pun ada, 3in1 pun ada sesat kt situ ha…

Picture 004 sudoku, tak cukup buku, yang print pun ada, macam terer kannn, pen pensel campak merata rata…

Beshnya kalau dapat, make over workstation nih…wohooooo seronoknye, pasti hijau pilihan ku…ngeeee….

plan, esok petang nak kemaskan workstation nih, nak kemaskan semua benda…dan cuba nak kekalkan kekemasan itu…INsyaALLAH, tapi for now, jom balik…tak de semangat lagi nak mengemas ;)

Komen
7 Komen

7 comments:

azlin mrs'Hairil said...

sama la kite :D, klu berkemas pun paling lame bertahan sehari jer..

Melati Qistyna's Mummy said...

Ehehe, tu wajib kena kemas tu, tp kalau dh kemas sgt, susah plak nak cari barang.... Hahahaha

fazilzura said...

wahhh meriah nye meja mu

Fiza Amran said...

Hany nak fiza tolng ker? anytime for u.. samala kita xde la.kemas sgt pun meja fiza

ozzy said...

Saya paling x suka kalau tempat berselerak tambah lagi kalau tempat kerja

mzhany said...

@azlin
huhu betol betol sehari je kan, petang nak balek...kembali kepada asal ahaha serabut...


@mummyQistina
ahaha ok baek kena kemas nih ;)


@fiza
ahaha ada geng lah...;)


@ozzy
MZ pun sama ozzy tak suke selerak2 nih ;)

wida said...

wida kalau tmpat kerja bersepah maksudnya tgh bizi lah tu..kalau kemas, mmg x de kerja..hehe