Ini Wilayah Hijau: TLC Campaign - Earnings Debit


13 October 2011

TLC Campaign - Earnings Debit

Assalamualaikum,

Hurmmm, dapat mail dari nuffnang, pasal TLC nih. owhhh sekarang dah boleh derma thru akaun nuffnang. derma kepada TLC nih. hurmmm actually hany still algi blur pasal ni, tapi tadi log thru this link. http://www.nuffnang.com.my/tlc-2011/ , then buat lah sedikit derma, ahaha sebab duit tak banyak owh. so buat setakat termampu lah kan.

Nanti terus akan deduct dari akaun nuffnang lah. hurmm lagipun dapat duit ni dari nuffnang jugak dan rasanya tak buat keje berat pun dapat fuit nih. dan apa salahnya kita sama sama derma kan. cukuplah sorang derma RM1. bayangkan kalau semua blogger buat kan…alhamdulillah dapatlah bantu apa yang boleh kan.

10-13-2011 4-06-04 PM

 

Sama sama bantu setakat yang mampu.

Terima kasih Nuffnang, kerana membantu saya untuk membantu TLC Campaign…

Komen
1 Komen

1 comment:

So Shy Lady said...

ooo mcm tu plak ye. akak jrg bukak nuffnang sbb t.tau la ada duit ke tak dlm tuh haha


brg TLC tu slalu gak bli esp hand soap ;D