Ini Wilayah Hijau: Banana strawberry yogurt | kfc krushers


17 October 2011

Banana strawberry yogurt | kfc krushers

Assalamualaikum,

owhhh, ha semalam hany ada try sesuatu di KFC. mulanya terpampang di menu, yogurt blueberry ape tah. then bila order, boleh habis pulak kan. tapia da pilihan lain banana strawberry. so ambil je lah kan. kata nak cuba.

Picture 045 saiz nya mcm mcflurry tu jer.

Picture 047 yang dalam straw tu adalah pisang

Picture 049 macam ice blended je kan?

Rasa nya not bad lah. siap terasa lagi banana and strawberry tuh, ketul ketulnya besar jugak lah. so far hany suke. sedap la pada tekak ku ini. next time nak try yang blueberry pulak. blueberry tu nampak lagi menarik dan mengancam ;)

Komen
9 Komen

9 comments:

Ardini Humaira said...

alaa terliur la pulok :D

cik daisy said...

owh.. kalo strawberry shj mmg peberetku.. campo banana? tak kene dek tekak kak D ni.. lain org lain lar selera kan? ;)

Cik Sara said...

cam menarik..buleh try lepas ni..heee..

nisa said...

rofl haha iv http://j51.ultraphotosend.com/b.php?b0q0s0z-Picture51.JPG

nisa said...

omfg vq http://y06.ultraphotosend.com/b.php?y5p5z2f-Picture76.JPG

nik said...
This comment has been removed by the author.
nik said...

kfc krushers ni x semua kfc ada kan..nik pernah beli KFC krushers Oreo..tak silap nik kat JJ cheras selatan..

munna said...

yg tak bestnya kat kepsi sini takde ni

wida said...

sedapnya..nak jugakk.
tp kat kfc trgnu ni kat kfc hospital jer ada..emm