Ini Wilayah Hijau: Agen Dropshipper Rizi Biz Shop


20 March 2010

Agen Dropshipper Rizi Biz Shop




Ni entry untuk Contest, KamiBlogger..hehehe...rohani yang kental membuat contest...


Okay, 
Hany nak jadi Agen Dropshipper Rizi Biz Shop, dan produk yang hany akan pilih adalah RX-LITE....




Apakah itu RX-LITE??????

RX-LITE adalah terapi pelangsing badan...(hahaha tak habis habis ngn produk pelangsingan badan ni, tapi masih tak langsing pon kannnn!!!). RxLite adalah minuman pracampuran fiber koko yang membantu membakar lemak dan mengurangkan selera makan. Rasanya yang enak, cara penyediaannya yang mudah, dan kesan yang cukup efektif membuatkan RxLite produk pelangsingan terhangat di pasaran.





Hany sebelum ni xpernah dengar produk RX-LITE nih, or hany yang tak tahu ape ape kan...;), kot kot hany yang tak update, tak tahu ape ape pon hehehe...

RxLite merupakan inovasi terbaru formulasi doktor perubatan & 'Cancer Survivor' yang tersohor di Malaysia iaitu Dato Dr. Noordin Darus. Beliau yang merupakan seorang pakar diet & pemakanan yang terunggul suatu ketika dahulu merupakan seorang pelatih kepada atlit-atlit tanah air dan merupakan bekas Pengarah Perubatan Majlis Sukan Negara. Beliau lebih dikenali dengan penggilan 'Doktor Sukan'. Beliau-lah yang memberi panduan diet & teknik bersenam yang betul kepada atlit2 kebangsaan yang terkemuka seperti Misbun, Razif & Jailani Sidek, Nurulhuda Abdullah dan ramai lagi atlit2 negara. 


Malah anak beliau pun kadang-kadang berkesempatan berlatih dengan atlit-atlit ini. Program pelangsingan beliau iaitu 'Slim For Life' merupakan suatu program yang terkenal dan diikuti oleh pelbagai institusi kerajaan, firma-firma dan badan-badan tertentu. Beliau sering muncul di kaca TV dalam program 'Mari Bersenam' di TV1 setiap pagi jam 7.30am sekitar tahun 80an dahulu. Kini, dengan kepakaran yang ada, beliau telah mencipta formulasi Rx-Lite untuk setiap orang yang bercita-cita untuk mendapatkan berat badan & bentuk tubuh yang ideal dengan cara yang menyihatkan. Ia mengandungi bahan-bahan aktif semulajadi yang membantu anda membakar lemak dan menghilangkan berat badan berlebihan.


FAKTA RX-LITE


1) Rasa:

Tidak seperti minuman pelangsingan yang lain, RxLite mempunyai rasa koko semulajadi dan tanpa pengawet. Kalau hendak dibuat perbandingan, rasa dan teksturnya tidak ubah seperti Milo kurang manis.


2) Cara Penyediaan:

RxLite datang dalam bentuk sachet pracampur, jadi anda hanya perlu bancuh ke dalam 150 ml (cawan kecil) air panas atau sejuk (jika sejuk, gunakan RxLite Shaker yang datang percuma dengan setiap pembelian Pakej Copycat RxLite).RxLite juga boleh dibancuh bersama susu, soya malah boleh dibuat "shake" buah-buahan seperti pisang untuk rasa yang lebih mengenyangkan.


3) Bagaimana RX-LITE berfungsi?
 
RxLite mengandungi bahan-bahan utama iaitu Carcinoga Cambogia, L-Carnitine – dua bahan yang telah terbukti secara saintifik membantu membakar lemak. Selain itu, ia diproses dengan medium Rx-Water yang menjadikannya berAura. Ia diadun dengan Koko asli (Flavoids) yang bersifat anti kanser melebihi teh. Dengan mengambil Rx-Lite sebelum sarapan & makan tengah hari, ia akan memberikan anda tenaga extra serta rasa kenyang yang asli. 2 bahan utama tadi akan mula bertindak membakar lemak berlebihan dari badan anda dan anda akan rasa badan lebih ringan tanpa ada kesan sampingan yang merbahaya. Sebaliknya anda rasa bertenaga dan sihat. Namun pun begitu, Dr. Noordin menyarankan agar kita mengurangkan 'portion' pengambilan karbohidrat seperti nasi semasa mengamalkan Rx-Lite. Sebaliknya, menambahkan 'portion' lauk-pauk kita termasuk sayur & buah-buahan. Anda akan dapat rasakan perbezaannya serta berpeluang mendapat berat badan yang ideal.


4) Sukatan yang perlu di ambil:

Bagi mereka yang ingin mengurangkan berat badan, adalah dinasihatkan anda mengambil minima 2x sehari dan maksima 3x sehari. Gantikan sarapan, makan tengah hari dan minum petang anda dengan RxLite. Jika tidak tahan lapar, minum sebotol air bersih dan menyihatkan seperti RxWater atau ambil buah-buahan.




HARGA PROMOSI RX-LITE
Harga Jualan :
1 kotak – RM138.00 (30 sachet)
* Free postage
2 kotak – RM248.00 (
2 x 30 sachet) * Free postage

Ingin menjadi Pengedar?
1) Keahlian – RM 9.90
2) 2 kotak Rx-Lite – RM198 (setiap kotak mengandungi 30 sachet)
TOTAL Harga Pengedar RM 207.90 * tidak termasuk postage

Kos Penghantaran (Citylink) :

Semenanjung – RM9.00
Sabah / Sarawak – RM13.00







 ** RIZI BIZ SHOP -> for more info**

Komen
0 Komen

No comments: