Ini Wilayah Hijau: MAK & HANY


15 March 2010

MAK & HANY




hari ni,
setengah hari suntuk hany ade miting kat cheras...dengan awang adi n big boss....

pastu,
rohani dengan sengalnye...yang mana memang seorang pelupa yang tegar...boley lak tertinggal hp kt dalam kete, and park kete depan opis...waaa nasib la ko hany....riso memang riso ler...sebab aper, mak ayah hany ade kat umah hany, in case ape2 jadik ker...mak kol ker...harunya....

cepat cepat msg MZ dgn hp awang, inform MZ....

and then,
hari ni, MZ balek awal...hahaha sangat luar biasa bila mana MZ yg sampai dahulu ke romah...hehehe nak buek cam no kan...


and,
balek balek, mak dah siap masak...alahaiii sangat rasa bersalah hokey....bukan hany suruh mak masak tau... hany memang dah niat, akan masak dengan mak sama sama, macam weekend hany masak sama sama ngn mak...xsedap laa, kesian kat mak, macam dorg duk umah hany ni, then tukang masak laaa....


hany xde pon niat camtu tau...betollll xde pon...selalunya weekend pon, hany akan masak....mak akan jadi mandur...tengok betol ke cara masak tuh...hahaha a.k.a BELAJAR MEMASAK ler...hahaha ha itula ngko... dulu dulu xmoo blajor, sekarang dah berlaki baru hegeh hegeh nak belajo....

setiap kali masak ngn mak,
mesti kena la sedas dua bebel bebel...ha hamek ko....

"dulu, mok suruh blajo xmboh, ho ni berumohtangge baru nok blajo..." bla bla bla bla bla.... padan muka ko rohani....


Komen
3 Komen

3 comments:

Nur Eira said...

Alamak...nak kene masak slalu la mcm nih. takut kena bebel =P

cik daisy said...

aku pun x pandai masak lg lor.. hikhik!

suamihanyisterizuki said...

Eira: bebel itu sgt merdu sbb ianya bukan slalu di dengar (sbb duk brjauhan kan), so skali skaler dgr tuh, mcm xkesah tau....

Kak D: hahaha tipuuuuu....chomeynye dpt tingok pewot hari tuh...