Ini Wilayah Hijau: "Tag Kamiblogger Biggest Contest"


07 March 2010

"Tag Kamiblogger Biggest Contest"
















Taraaaaa...
hai, hehehe sowi yer kengkawan...since dah join contest Kamiblogger nih, memang tekun sangat buat tugasan yang diberikan...chewahhh macam tugasan masa blajo dulu pulak kan...okeshhhh....

tugasan kali ni, peserta perlu membuat tag dan tag peserta lain....

1) Sudah berapa lama anda berblogging?
2) Apakah warna layout blog anda?
3) Anda suke entry bergambar atau entry bertulis atau kedua duanya?
4) Anda berasal dari negeri mana?
5) Anda suka bersukan?
6) Apakah sukan yang anda minati?
7) Selalunya berapa kali sebulan anda bersukan?
8) Pernahkah anda join contest yang dianjurkan oleh blogger blogger?
9) Pernahkah anda memenangi mana mana contest(yang di anjurkan dalam dunia blog)?
10) Anda suka di tag? Suka atau tag, jawab tag saya yer....

saya nak tag kamu: (tolong yer jawab tag ini)

1) happinessisreachable
2) mieran87
3) applegreengirl
4) trexmakancicak
5) maisarahmazhar
6) umiliya
7) ieyra
8) littlestoryfromlittlefamily
9) aprincessdieries
10) impianalamaniman

yang tidak join contest ini, kalau nak jawab pon, sangat di alu alu kan...mekasey.... 

jawab di ruangan komen, cara jawab:

link blog saya http://mzhany.blogspot.com
1) sudah hampir setahun
2) hijau
.
.
.
.


tolong eh kengkawan....




Komen
16 Komen

16 comments:

zuliana said...

link blog saya:http://happinessisreachable.blogspot.com/
1) saya berblogging sudah hampir setahun
2) Apakah warna layout blog saya hijau,kelabu,coklat dan pink
3) Saya suke entry bergambar dan entry bertulis
4) Saya berasal dari negeri perak
5) Saya suka bersukan
6) Sukan yang saya minati ialah badminton
7) Selalunya saya bersukan dlm 10x sebulan jika tidak mengandung
8) saya pernah join contest yang dianjurkan oleh blogger
9) Saya blum pernah memenangi mana mana contest(yang di anjurkan dalam dunia blog).contest blum tamat dan blum ada keputusan
10) saya suka di tag



(anda juga di tag...harap sudi jwb)

UMILIYA said...

SALAM NAK JAWAB LAH YER...

1.BARU JER 6 BULAN
2.HIJAU
3.ENTRY BERGAMBAR DAN BERTULIS
4.TERENGGANU
5.SAYA SUKA MENJAHIT
6.SENAMAN POCO-POCO HEHEHE
7.JOGGING TIAP2 PAGI JUMAAT(TAKADER ARALLAH)
8.PERNAH JOINT
9.TOP TEN JER BARU DAPAT MENANG HEHEH
10.BOLEH GAK..ADER JUGAK ORG INGAT KAT KITA...OK SAYA JAWAB DAH NI

Green Apple said...

http://applegreengirl.blogspot.com/2010/02/kami-blogger-biggest-contest.html

1. act. blog ni sudah buat thn 2007 tapi 2009 baru active
2. purple
3. entry bergambar
4. johor
5. kadang2...
6. badminton
7. sangat jarang hhingga tak ingat bila last bersukan (*.*)
8. pernah SEKALI
9. di tag
10.

Green Apple said...

http://applegreengirl.blogspot.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html

anda juga tlh di tag olh saya

[♣]sara®sites™ said...

YAY!! saya kena TAG!! thanks..

LINK ME: http://maisarahmazhar.blogspot.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html

1. tak sampai setahun lagi..
2. putih.. dlm pembikinan.. :)
3. dua2.. :)
4. sabah?? Johor??
5. suka sangat!!
6. bola tampar, badminton, pingpong,lari pagar,lari jarak jauh,etc.. :)
7. entah??
8. pernah.. bnyak giler..
9. belum lagi.. akan menang.. hehe.. :)
10. suka. :)

tricksrex said...

link ku : http://trexmakancicak.blogspot.com

1.baru setengah tahon huhu
2.putih warna asas..ade pink, purple, light blue..ala2 ayu gitu hahaha
3.keduanya..baru senang nak pahamm
4.asal KL saje..tak adventure kan?
5.suka tapi dah lama tak buat laaa
6.maknanya apa ni..sukan yang suka?suka tengok bola.suka main futsal.boleh?
7.sekarang ni joging 3 4 hari seminggu.kire sukan tak ek?
8.pernah.contest kak zue..
9.tak pernah lagik hahaha
10.suka je..haha pelik kan?

haa..sudah dijawab ye~~

tricksrex said...

oh anda di tag jua ya~
kat sini

http://trexmakancicak.blogspot.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html

thanx~

M!Er4N said...

sy d tag gak ke..huhuhu..ok nk jwb ni..link blog sy..http://www.mieran87.co.cc

1)baru 6 bulan
2)kuning..huhu
3)entry bergambar la best
4)kelate
5)suka
6)bola sepak
7)2-3 kali je
8)pernah
9)tak
10)suka..blh promote bloh..huhuh

da dijawab k..gud luck

-N e Y r A- said...

ANDA DI TAG http://www.ieyra.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html

-N e Y r A- said...

ini link blog saya: http://ieyra.com

1) 3 tahun
2) puth pink
3) bergambar
4) pahang
5) tidak
6) tak suka sukan
7) tidak pernah
8) selalu join
9) selalu menang
10) suka. anda jgak sila jawab tag saya

kinsyakrn said...

hany!!! jgn lupa jwb tag akak plak.
link www.kinsyakrn.blogspot.com
1. 2 thn
2. putih
3. bergambar
4. pahang
5. suka
6. boling
7. 1
8. pernah
9. pernah
10. suka

iEnA eLiEnA said...

link blog : http://ienaeliena.blogspot.com

1. baru jer..3 bulan lebih
2. biru..pink
3. kedua2..bergambar & bertulis
4. selangor
5. tak suke bersukan
6. huhu tak cukerrr
7. takde pun
8. pernah..
9. pernah juge
10. suker2



ahaa
thanks yer
wlaupon x di tag, still jawab jugak soklan iena
so..iena pun mcm tu gak
wlupun tak d tag..
nak jawab jgak
;)

Mata Hati said...

link blog: http://fiverul.blogspot.com

1- dah setahun lebih
2- biru putih
3- entry bergambar
4- terengganu
5- ya
6- badminton
7- 8x sebulan
8- tidak
9- tidak
10- suka jer

takder nama, tumpang jawab jugak ekk. kalu sudi, sila jawab yg saya punya lak..heee

http://fiverul.blogspot.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html

imanmom said...

1. dah setahun 4 bln
2. warna biru
3. dua2 entry saya suka
4. berasal dari johor
5. suka jgklah
6. badminton
7. sebulan sekali
8. saya ni kaki contest
9. menang adalah jgk
10.saya tak suka ditag,tapi cuba buat jgk la

saya tag awak plk ya..

hudadida said...

1) dua tahun empat bulan kalo x silap..
2) pastel
3) dua2 lagi menarik..
4) selangor
5) suka~
6) badminton, bola tampar, hiking
7) 4 kali sebulan, sekali smggu..
8) pernah
9) belom lagi lah..
10) suke jugak..ahaks! =P

anda juga di tag! sile jwb ok..=]

http://hudadidaje.blogspot.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html

Mabuk! said...

anda telah d-tag:)

http://mabukloveacustic.blogspot.com/2010/03/tag-kamiblogger-biggest-contest.html