Ini Wilayah Hijau: Orang ke 2....


15 March 2010

Orang ke 2....






Hari isnin menjelma....
sangat malas ini hari, setelah khamis jumaat sabtu ahad coti....

tapi,
rohani masih cemerlang, hari ini menjadi orang ke 2 sampai ke opis...kak mas org pertama....and hari ni rohani dapat kotak parking yang beso gabak itu...waaaahhhh...hari ni jugak cemerlang parking, sah sah la dapat masuk kotak then sekali masuk jer terus ok, hahahaha kalau tak kan mesti reverse, masuk balek, reverse lagik....thithihihii

ini pon sbb abgujang cuti, kalu tak...konpem ko tak berpeluang ye hany...


nampak arrow merah di gambar...see yang sebelah kanan adalah kotak parking yang normal.
ha sebelah kiri tuh...fuuu beso kan...see, sebab tu rohani suker...hahahaa



parking masih kosong, menunjukkan masih tiada org lagik kt opis...
good, slalu ler datang awal yer hany...

Komen
2 Komen

2 comments:

~aSFaLiZa~ said...

jap lagi aku balik ofis saja gila dengki kat ko parking kat situ gak

suamihanyisterizuki said...

hahaha...

xyah berangan la as...ko nak celen aku...sah sah la ko sampai opis, 1minit sebelom merah punch tuh...