Ini Wilayah Hijau: Let go voucher Genting


28 March 2010

Let go voucher Genting



sticky entry: scroll down 4 new entry


Masih ingat akan entry hany yang ni "Saya Menang Hadiah Khas 1" ? hari nih, hany dah pegi amek voucher hadiah tersebut from rizi biz, and unfortunately kami, takkan gunakan voucher tersebut....kenapa yer?


nak pergi weekend, MZ dah start bizi, weekend pon dia keje now nih, nak cuti on week day, kitorg dah plan nak cuti utk balek kampong awal mei nanti...and voucher ni pon valid until 16April2010 ni jer...pastu lak, mak ayah hany sekarang ni ada kt rumah hany, kitorg riso sepemergian kitorg, in case ape2 jadi pada dorg, susah tuh...oleh sebab itu, kitorg decide untuk let go la voucher nih...


kuciwa gak, tapi nak buat camno kan...huhuuhu...;)


so, sape sape yang berminat...boley contact hany di zukihany[at]gmail[dot]com.


** keutamaan pada sape sape yang dapat amek by hand voucher nih, area Seri Kembangan, JJ Taman Equine, sebab nak pos amek masa lak kan, voucher valid untill 16April2010 **



Update on sunday:1.47PM, voucher ni dah tak available...cik ijo sudah berjaya dapatkan nya...


Komen
4 Komen

4 comments:

Nani # said...

besnyerr Hany..ade lagi ke voucher tu? naaaaak, hihi

suamihanyisterizuki said...

nani bak email....

Nani # said...

dah emel ! :)

Nani # said...

yahooo !!
dah dapat..tq2..
harap2 voucher ni akan digunakan sebaiknya ;)