Ini Wilayah Hijau: yeayyy dah kemas!


09 March 2010

yeayyy dah kemas!





hari ni hany dah dapat parcel hany,
tengkiu cik nad sbb amekkan akaknye barang eh...hahaha sokmo sokmo nad la yang amekkan...;)

sekarang hany dah ada penggantung tudung yg ada awning tuh....yerrr bukan bermakna sebelom ini hany xgantung tudung tudung hany tuh...tapi hany tak suka gantung kat hanger biasa...nanti awningnya rusak... haha padahla xreti gantung kan, alasannnn



Taraaaa...


inilah dia...ha ngko kaler HIJAU KUNING lagik haaa....kedah lagik haaa....sbnrnyer hany order kaler HIJAU PINK, tapi tak dok...jadi rembat je laaa,,,janji ada kaler HIJAU kan....hany beli nih kat sini --> http://naarcollection.blogspot.com/



nilah dia koleksi hany...
hahaha macam banyak je kan...siap beli penggantung ngko...
xper, janji hijau ;)



boley je masukkan dalam lemari tau...


hurmmm,
dah ada penggantung ni, maka kena la tambahkan koleksi tudung lak kan...thihihihi ;)


Komen
2 Komen

2 comments:

tricksrex said...

siyes teringin nak beli jugakkk

suamihanyisterizuki said...

berminat jugak ker?hehehe...

sila ke blog yang hany senaraikan tuh...byk lagik kaler lain....