Ini Wilayah Hijau: Saya Menang Hadiah Khas 1 ;)


25 March 2010

Saya Menang Hadiah Khas 1 ;)






dari tajuk dah tahu kan...xreti langsung nak buat surprise hany ni...huhuhu excited sesgt ko nih hany....okay moh kite tengok ape cite hany....


Malam ni beriya hany tunngu keputusan CONTEST yang hany join nih, alaaaa contset KAMIBLOGGER tuh, anjuran FCUCOMMUNITY, ingatkan..hany sokmo duk jawab contest nih kan...tiap tipa malam hany tabah buat contest ni...huhuhu


Anddddd da result:


Hany dapat HADIAH KHAS 


memuler, tak caya itu adalah mzhany nih, hahah siap tanya MZ lagik betol ke nih kite menang nih...hahaha siap kelik mzhany, pastu link bukak ke blog berwarna hijau tuh...sah sah la kan itu belog kami...hehehe pastu siap chat ngn FCU, tanya betol ke kitorg yang menang tuh...hahaha punye la tak sangka kan... KELIK SINI utk senarai penuh pemenang...


HADIAH KHAS 1
Penginapan satu hari satu malam untuk 2 orang di GENTING + Promotional Voucher bernilai lebih dari RM500 tajaan Rizi Biz
(Valid before 16 April 2010)


hihihihi, okayla kan, satu malam satu hari pon jadikla hany oiii...alhamdulillah...sukerr youuu...hahah sebenarnya kan, nak bgtahu ni la 1st time hany menang contest...ahhaha kesian kan...xpe xpe bangga haper...igt sonang ko nak menang ni...ramai tau yg join contest nih...pastu kalu dok rajin dokla korang bley menang kan...


sebenarnya, hany berada di ranking ke13, dengan mata 817/846 mata...tapi hany dapat hadiah khas, xtau la camner dorang nilai...tapi alhamdulillah..lagik besh hadiahnya kan...hehehe, nak tengok senarai hadiah, jom kelik sini...



okayla...
TAHNIAH jugak kepada semua pemenang....and TERIMA KASIH kepada FCUCOMMUNITY kerana menganjurkan  contest ini, lenkali buat la lagik...;) dan tidak lupe pada sponsor...hahaha tanpa sponsor, mane nak dapat semua hadiah ni kan...












ok daa...


Komen
8 Komen

8 comments:

~aSFaLiZa~ said...

wahwahwah...kalau menang duit blh minta ckit

Nani # said...

bes tu..tahniah
~ ;)

nARd eLainY said...

CONGRATSSSS!

nornazliana said...

uit tahniahh

dd dudu said...

alaa nyesal x masuk :'D

kakngah said...

tahniah!
seronok kn dh menang..
berbaloi jwp soalan bnyk2.. hihihihi!!

suamihanyisterizuki said...

As: hahah xdapat cash ler...

cik ijo: hehehe...

nard: nard, cam biasa, tolong trime parcel akak nnti ehhehe..

pn ana: hehe mekaceyyy

dd: xpe, nnti kite pakat masuk reramai...

kakngah: kakngah lg power, menang komen terbanyak tuh..caya lah...

CeriteraWanitakini said...

congrats... anyway.. after contest nieh bleh la singgah meyinggah juge...