Ini Wilayah Hijau: Seploh {10}


19 March 2010

Seploh {10}




As,
ampon aku baru prasan ada tag ni hahaha...ini tag dari mama adam....


[1] Siapakah diri anda di rumah?

saya adalah seorang isteri kepada Mohamad zuki
saya yang tengah belajar memasak...;)


[2] Siapakah diri anda disamping rakan?

Pengacau, tukang gelak, yang bagi telinga untuk dengar apa yang sudi di kongsikan....


[3] 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai

1. Of coz nak baby (semua pasangan  nak kan!!)

2. Nak beli rumah sendiri (sikalang menyewa looo)

3. Nak bawak mak ayah tinggal bersama2 kitorg

4. Nak bilik yang berwarna hijau....

5. Nak kete hijau (luar dan dalam..wohooo)



[4] Siapakah nama pasangan anda?

Mohamad Zuki Abd. Ghani



[5] Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda

1. Seorang yang cool, sabar, serta suka menegur apa2 yg tidak berkenan pd diri saya


2. Tolong saya melakukan kerja kerja umah...

3. Suka makan kat rumah (ini secara tidak langsung mmbuatkan isterinya kena belajar masak)

4. Supportive orangnya

5. umm banyak lagik, malas nak senaraikan...


[6] Bila tarikh anda couple

ohhh, kami tak der declare couple bagai coz dia xsuker macam tuh...so officialy he's mine, dan kami sah suami isteri adalah tarikh 'couple' kami iaitu 31.July.2009 - 9 Sya'ban 1431


[7] Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?

Alhamdulillah...bagi kami tak der yang pahit...ameen



[8] Lagu tema cinta anda?

hahaha, tak der yer...suami ku bukan penjiwang orangnye



[9] Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?

saya suka dan terima dia seadanya dia sekarang...saya tak nak dia berubah ikot apa yang saya mahukan sebab dia adalah dia...dan saya tak mahu dia jadi dia yang ikot kemahuan sy, itu namanya bbukan tapi adalah klon saya nanti...



[10] Tag rakan2 ada yang lain

yeay!!! part ni paling suker...dah lama tak tag orang...
3) DD
4) Chip
5) Eira


Komen
2 Komen

2 comments:

~aSFaLiZa~ said...

hahaha ko tak tag org mtsb sbb aku dh tag sume


dan dan nak kete hijo luar dlm. ceh

suamihanyisterizuki said...

mesti r,

ko dah ada kete, aku xde kete lagik teringin gak ade kete...alang2 nak kete, carik r yang ijo kan...

smoger dapat...ameen