Ini Wilayah Hijau: Outdoor Photoshoot : Saifudeen


31 March 2010

Outdoor Photoshoot : Saifudeen




Ni gambar outdoor, mmbe hany, membe sekelas hany dari form1 - form5, nama dia Saifudeen Abdullah, outdoor ni buat di Terengganu, isteri dia orang Jalan Kebun, Klang. hany and mmbe2 ada pergi majlis dia kt Klang, tapi gambo nye ngak ada...so layan je la gambau ni...br dapat dr dia, semalam


Saifudeen ni, pendiam gak la org nye...dia ni anak murid hany, hehehe ade anak murid ko...dulu dia selalu je datang umah hany untuk belajo math, hehehe hany terer math tau...terer ker!!! igt lagi kitorg blajo atas beranda umah, tertunduk tunduk dua org buat keje umah yg cikgu bagi...sanggup tu dia datang dr umah dia g umah hany...jauh gak...siap kena naek jambatan sultan mahmud and turun ke pulau duyong...


rasanye xde budak kelas hany tahu, sebab dia malu kot...bukan malu sbb xpndai math, tapi malu sbb datang ke umah hany kan...hehehe...tp no heart feeling ms tu eh...hany ni bukan berboipren boipren dulu...kepala otak igt enjoy jer...g camping sana, camping sinun...


start form 4, form 5, kitorg mcm xclose sgt daaa sbb ye r dah masing2 makin dewasa cam segan r nak seperti dolu dolu kan...huhu, ok jom layan gambar...

ni kt masjid kristal ni


ni lak kt muzium ganu


ni pon muzium


ni pon muzium


ni masjid kristal....


** sowiii, xdpt letak kredit to jurugambar, sbb xtau sape jurugambar dia**


Komen
2 Komen

2 comments:

mamaaqil said...

anie...bkn ke msa dia p blajar masa form4 or form 5?...hehe..eida ada skali kan tman anie...hehehe

suamihanyisterizuki said...

ye ker da...ahaha rs cam org ber2 jer...hahha nk gak ber2 tuh, xpe r ingatan ku ni mmg xkuat..