Ini Wilayah Hijau: RANDOM


16 March 2010

RANDOM





Ada kemalasan dalam menghapdet blog...
hahahaha....sungguh skema di situh yer....sekarang ni asyik tumpukan masa jawab soklan untuk KamiBlogger contest je hany nih...ladang pon dah tak terurus...blog pon tidak ber hapdet....contest ni akan berakhir 23Mac ni...hurmm xlama dah tuh....


owhh yer..
hari masih ade miting, half day jugakla...owhhh banyak nyer keje...adoiiiyaiiii....yer la kan kojo mane pernah habis kan...kalu habis, camno laaa yer, mane nak dapat gaji...kan kan kan...ha nuffnang pon hany xdapet duit lagik...camno...hahhaha....doa doa gak yer...ameen...


malamnyer...
masak bubur kacang ngan mak...uuuuuiiii sodapnyer... sodap hingga menjilat jari nyum nyum nyum...sok plan nak buat pengat pisang lak...wallaweiii sodap jugak tuh...mampoih la cam ni hany oiiiiii...hang tu udah la makin tombam, ni duk makan jer...lagikla tombam nyer haaa...
tetiber,
tengok ada iklan pasal JOM HEBOH kat KELANTAN hujung bulan nih...hurmmm camno plak bole lepas eh masuk Kelantan? teringin nak tengok camno gaya konsert Jom Heboh kat Kelantan nanti...


eh, jgn melalut yer hany...
sebenarnya nak tayang gambar anak saudara hany nikah, tapi masih dalam keadaan malas...so nnti la hany buat entry tuh....

owh yer,
kat sini hany nak TAHNIAH buat elle, yang baru melangsungkan perkahwinan nya...semoga berbahagia sehingga ke alam syurga ameen....

jugak buat MISS ME, yang pernah bertandang ke blog hany nih....umm adakah anda masih bertandang? harap harap masih la yer... hany nak mintak maaf bebanyak...dia ada send kad jemputan and mintak alamat hany untuk poskan kad kad jemputan...Ya ALLAH...hari ni hany bukak mail and tergerak hati nak klik bahagian SPAM...shooootttttt, email dia masuk SPAM...

kenduri nya, awal bulan Mac...really sowiii yer MISS ME...aperpon TAHNIAH di atas pernikahan dengan orang yang tershayang...ummm kalau sudi, share la gambar kahwin...gambar outdoor ker...sekali lalgik hany mintak maaf yer MISS ME.... semoga berbahgia ke alam syurga... ameen....

okayla...
nak solat, nak tito...cepat ngntok r skrg ni...adoiii....

Komen
0 Komen

No comments: