Ini Wilayah Hijau: KAMIBLOGGER BIGGEST CONTEST sudah TAMAT


21 March 2010

KAMIBLOGGER BIGGEST CONTEST sudah TAMAT











CONTEST ini telah tamat secara rasminya pada jam 11.59, 20 MAC 2010...iaitu semalam la yer...dan segala tugasan perlu di hantar SEBELUM 11.59 malam 23 MAC 2010. ha pada sape sape yang join contest ni, cepat cepat yer jawab semua soalan....masih berbaaki 3hari lagik nih....


and...
Alhamdulillah, semalam hany dah submit semua tugasan hany...wooo banyak yer tugasan nya...ok meh sini hany bagitahu sikit sebanyak...ada 20 soalan wajib di jawab iaitu dari 1mac-20mac. soalan ini berkisar tentang 9 sponsor iaitu FCUMIRACLE, FCUBANNER, BABYKIDSLOVE, ATIKAH-BOUTIQUE, PATTYBELLE, DANIASHOP, SHOPPERLICIOUS, RIZIBIZ & RAUDAH.


Seterusnya ada soalan bonus dan tugasan yang perlu disiapkan oleh peserta. Hurmm banyak kan soklan nya...soalan bonus ni ada yang berkaitan dengan pengetahuan tentang MALAYSIA juga tentang DUNIA. wooo ha, hamek ko hany...seb baek ada internet...kalau idok menggagau la ko mencari buku pengetahuan am kan kan kan....harus di ingat yer, hany buat semua soklan kat umah tau, smpaikan MZ xdapat nak berladang malam2, sbb hany sibuk buat tugasan...;)


pastu,
kekadang hany suruh MZ buatkan, hehehe selalunya MZ baca je soklan, pastu dia jawab "Malas nok mikir ehhh"...hahaha besh kan jawapan dia...tapi xper laa at least dia baca gak kan...heheh melayan jugak dia, then semalam dia tolong jawab kan soklan IQ TEST untuk hany...huhuhu tapi 3 soklan je la...sebab dia malas nak berfikir...


APESAL KO RAJIN SGT NI HANY???

ha memang hany kan memang rajin orangnya...memuler hany join test ni saja saja je la kan...sebab selalunya contest ni, buat entry then submit link, pastu setel...tapi contest nih, mak aiiihhhh banyak nye soklan...pastu kena tunggu tiap tiap hari untuk soklan kuor...ayyoooo....pernah gak hany jadi cam alaaaaa malas laaa banyak sangat....

pastu, bila fikir balek...alaa ko dah banyak jawab kan apa salahnya teruskan and habiskan contest nih...xrugi pon kan...see, alhamdulillah...berjaya jawab semua soklan..yeayyyy!!!!


TAHNIAH buat FCUCOMUNITY, kerana berjaya mengadakan contest seperti ini, serta terima kasih juga kepada FCUCOMUNITY serta sponsor sponsor yang terlibat...huhu lain kali buatla lagik yer..ehhehee ;)


Sepanjang saya join contest ni, alhamdulillah, banyak yang dapat di pelajari...dapat menambahkan pengetahuan am, trafik blog jugak naik thihihi...pastu of coz la dapat jugak tahu blog blog perniagaan yang wujud sekarang ni, so lepas ni kot kot la nak membeli ape ape kan...sonang...boleh jengah blog blog perniagaan yang jadik sponsor nih...


Oklah, nak stop daaa....doakan gak eh hany menang hadiah khas...hahahaa tamak tau you ni, ye lah sebab tak rasa plak hany akan memang, so semoga hany berpeluang menang hadiah khas, boleh pergi genting...hehehe (macam la xley g sendirik kan...)



Komen
0 Komen

No comments: