Ini Wilayah Hijau: NIGINA...minggu akhir


04 March 2010

NIGINA...minggu akhir





malam ni hany and MZ, sabar menunggu untuk melihat NIGI, coz this week, minggu terakhir NIGINA nih...seyesly sikit kuciwa ar...

ok,
dari segi jalan citer tuh, now nih yang jahat jahat tuh tgh nak mendapat balasan, standard r kan, dah nak final nih, yang baek akan menang berjaya kan...pastu ada la 1 part nih, iskandar nak di bunuh oleh orang upahan datuk suffian (jaht dia nih...mesti mati jap lagik)...

ok,
si upahan tuh, bawak kapak beb, tiba tiba tahan la kete iskandar nih, then dorang pon gado gado...skali si upahan mati, sbb terkapak diri sendiri...hahaha xke sengal namanya...xla sbnrnye is buat cmne tah, then kapak tu kena diri dia sendiri....

pastu, datuk suffian datang dengan kete dia, sambil berang memandang upahan dia dah mati,then dia amek keputusan nak langgar iskandar dgn kete...walhal di belakang is adalah cenuram...hahaha ye ke cenuram ke gaung...pastu kan, tanpa di tunjuk dalam kamera kan, tiba tiba berlaku letupan kat gaung tuh...pastu ada percikan api...serta bunyi letupan yang hany rasa mcm bunyik pemetik api sahaja...

Adohai...choi betol laa...abang rosyam, nape camni nih...nampak sgt xbermutu saat saat letupan itu...adoiiiii pastu org jahat mati sgt senang...cis betol...patotnye merana ar sikit kan...br sronok!!!hahaha komen xhengat ye ko!

hurmmm, seb baek jalan citer hokey...

Komen
1 Komen