Ini Wilayah Hijau: Tekak o Tekak


30 March 2010

Tekak o Tekak




Masuk je opis pas lunch,
terus hany naek atas, waaa panas gilosss...seb baek tempat hany ade kipas extra yg di kongsi dengan kak dol, and hari nih pon agak sejuk berbanding hari biasa...sebabnya tak ramai dah org kat atas ni, fuhh beshh aman...tapi!!!!! tekak lak buat hal...dah la asyik sendawa sendawa, bukan sebab kenyang yer...tapi sebab angin kot....


pastu lak, sekali sekala terasa nak muntah...mak aiihh ini yang tak gemar nih...hany minom air masak, sikit sikit minom air masak...nak buat air berperisa, xde lak stock nya...hahaha, rasanya hari ni banyak hany minom air masak...patot la sokmo je ke tandas hari nih...tapi masih tidak hilang keterasaan nak muntah itu....


dah kul3, zasss hany blah g surau, kebetolan pulak bos masuk, ape lagik cabutla g surau...siap solat bagai...naek atas lagik...masih terasa akan nak muntah itu...ayyooo...dapat minom aire asam jawa besh nih time time gini nih...


tetibe,
baru teringat...hany xmakan time lunch tadi...patot r..mangkok tol...

Komen
2 Komen

2 comments:

nARd eLainY said...

sape suh tak makan..kn perut dah masok angin..kte ada biskut, kopok sume klu nk alas prut..asam pon ada klu nk ilangkn rase nk muntah tu..huhu

suamihanyisterizuki said...

hahaha...

sudah bukak kedai ker? hahaha, segan laa, asyik pau je...